Motocross Nyheder

Resultaterne fra A-DM 2024 og Support klassen Mini 85 i Næstved

Søren Winther, Grenaa Motocross Klub, Onsdagstræning, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder, MX Billeder
Artikel foto: Søren Winther #55

Søndag 28. april 2024 blev den første afdeling af A-DM afviklet, hvor også support klassen Mini 85 var med på dagen.

Vi syntes ikke der har været den samme hype omkring A-DM her til første afdeling 2024, der blev afviklet i Næstved, som vi så det til flere af afdelingerne i 2023. Om det er fordi vi bare har fokus et lidt andet sted, eller om nogle bare er bedre til det end andre, det ved vi ikke.

En dag med masser af drama

Vi kan forstå lidt på det hele, er der var masser af drama på denne dag i Næstved, hvor flere kom lettere til skade, hvor nogle har en lille pause, mens andre skal løbe det væk. Vi syntes dog at det er lidt ringe at support klassen får så lidt opmærksomhed, som de nu får, både før, under og efter, nu de er med som support klasse, og lige så stor en del af et A-DM, når de kører samme dag.

Første afdeling af DM 2024

Det er sjovt at se hvordan de 85cc kørere klarer sig, nu vi har set dem (mange af dem) knokle for at komme i gang med det hele, og hvordan det så går i DM. De har smidt virkelig mange timer i det hele, og det samme deres forældre, for uden dem, så var ingen af dem her.

Top 10

Mini 85, B-85, DM 2024, MX, Motocross, crossbladet, Speedhive
Artikel foto: Mini 85, Top 10 resultatet til DM 2024 – Kilde: Speedhive

Se hele feltet her

Resultater A-DM 2024, Næstved

Du finder dem alle på Speedhive her

Det bliver spændende at se den næste runde.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk