Motocross Nyheder

Se 275 billeder fra Landsdelsmesterskabet Nord 2023

Artikel foto: Når man bliver B-kører, så er der vand

Crossbladet har været med til første afdeling af Landsdelsmesterskabet Nord, på Uhrebanen.

Denne weekend har indeholdt en masse motocross, hvor vi søndag 14. maj 2023, har været med til første afdeling af, Landsdelsmesterskabet 2023, på Uhrebanen i Herning. Der har heldigvis ikke været nær så varmt, som der var om lørdagen, og vi har endda også oplevet en ret heftig omgang regn, samt kraftigt blæsevejr, men det varede heldigvis ikke mere en 15-20 minutter.

Nu skal to dages ræs, tænkes igennem

Vi har væres til ræs fredag, lørdag og søndag, og nu skal de super fede dage, lige synke helt ind, samt indhentes lidt søvn, og så prøver vi at komme igennem de to løb, som vi har oplevet denne weekend. Det har været to meget forskellige løb, i to forskellige forbund, men vi alle, en ting til fælles, nemlig en masse fed motocross, og glade unger, som får en god oplevelse.

Billeder på Facebook

Vi har for kort tid siden smidt omkring 275 billeder i et album, fra Landsdelsmesterskabet Nord 2023, på vores tilknyttede Facebook side. Her er alt godt blandet fra dagen.

Holeshot

SOS Racingparts var sponsor til løbet hos Herning Motocross, og her tog vi nogle billeder fra dette, og dem har Herning Motocross fået, da de skal bruge dem (kommer formentlig i deres gruppe). Vi har også lave Holeshot video, og dem kan du se nu, på vores tilknyttede Instagram.

Se: Kom til siden med oversigten af alle vores billeder her

Se også: Video og billeder på vores Instagram her

Når man rykker op, så er der vand

Malias Lassen (ham der får vand på artikel foto) vandt sin klasse, og rykkede op som B-kører. Så betyder det vand, og det skal vi da lige love for, at han fik.

Der er flere billeder af dette, i vores album på Facebook.

Tak for en fed dag (igen) hos Herning Motocross, der har været en fornøjelse, som altid, at være på besøg, og vi vender gladeligt tilbage igen (måske på torsdag) 🙂


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk