GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Sidste hverdagstræning i 2023 hos Mols Cross Club onsdag aften

Artikel foto: Træning, Mols Cross Club 2023

Vejret og banen så god ud på Mols, og da de havde sidste hverdagstræning i år, så besluttede vi os for at køre dertil.

Vi havde gode nok skrevet en artikel om, at vi ikke kunne tage flere af de lange hverdagsture, men hvornår er det langt, specielt i Danmark. En times tid, tager det for os at smutte til Mols Cross Club, og det betegner vi ikke som langt, og da det var stedet, hvor crossbladet var med til vores første løb, så ville vi gerne lige tilbage og sige hej til de dejlige mennesker, der har hjemme på de kanter.

Super flot bane

Mange af banerne rundt om Mols havde lukket (også andre) grundet problemer med vand, men på Mols, der var banen mere eller mindre perfekt, og endda jævnet. Den var ikke våd, der stod ikke vand, og den støvede heller ikke, og som du kan se på billederne herunder, så var den god.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træning, Mols Cross Club 2023
Artikel foto: Træning, Mols Cross Club 2023
Artikel foto: Træning, Mols Cross Club 2023

Ikke mange til sidste hverdagtræning

Vi havde faktisk regnet med at der ville komme en del kørere denne onsdag aften, men igen så er der jo et lille stykke at køre dertil, hvilket kan være langt, når det allerede begynder at blive mørkt ved 18:30 til 19:00. Der var omkring 10 kørere, med et par stykker på den lille bane, og de hyggede sig bestemt, det er der slet ikke nogen tvivl om, og så står banen klar til næste gang.

Kører næsten hele året

Denne onsdag aften 11. oktober, var sidste hverdagstræning, men ellers kører de i weekenden, året rundt, hvis de kan slippe afsted med det. Der er dog nogle lørdag de lige skal holde lukket, grundet noget ferie, ro, osv, som man oplever mange steder, men mulighederne er mange.

Billeder og Video

Vi smed en video fra banen på Instagram HER og så kommer billederne fra denne artikel, og lidt flere i et samlet album på den tilknyttede Facebook side. Se dem her

Tak for en hyggelig aften.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk