Motocross Nyheder

Sidste træning for Classic Cross kørerne i Kolding inden DM finale

Artikel foto: To glade Classic Cross kørere i Kolding

Lørdag 16. september 2023 var sidste chance for at træne inden Classic Cross finalen næste weekend, og her var vi med.

Kolding Motocross Klub er værter for Classic Cross finalen 23. september 2023, og her skal crossbladet naturligvis også med. Det betød at denne lørdag 16. september 2023, var sidste chance for at træne på deres bane, for de holder lukket hele ugen frem mod finalen, i og med der også skulle komme lige vand, men det ser ud til at være pænt vejr om lørdagen, hvor der køres.

Lokkede lidt af det hele frem

Der var blandt andet lokale kørere, nogle fra Randers, Børkop og Hadsund, som vi lige kender til, der lige skulle ud og lufte maskinerne. En af dem var den gode Flemming Vad, der dog havde snuppet en Honda fra 2007 med sig, men det blev han ikke mindre træt af. Den første omgang, var Hondaen ved at stikke af med ham, naturligvis lige hvor vi stod, men han fik den da tæmmet igen.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Flemming Vad i kamp med en Honda
Artikel foto: Lørdagstræning i Kolding
Artikel foto: Lørdagstræning i Kolding

Skulle snuse lidt til det

Vi er lidt på udebane, når man snakker Classic Cross, og dog alligevel ikke, for den 125cc Yamaha vi kørte på i de unge dage, kan faktisk bruges til dette, og her får man pludselig en kærlig lussing (du er gammel).. Det grinte vi en del af, og en masse andet, for det var en hyggelig dag i Kolding.

Video og Billeder

Vi fik postet lidt på Instagram, men flere af de “ældre herrer” bruger ikke dette, så vi skiftede taktik og tog lidt flere billeder, denne lørdag. Lidt blev det da til.

Instagram:

Video

Billeder

Billeder fra besøget

Vi har en stak billeder klar inden længe, og de rammer Facebook kort efter denne artikel kommer online, og dem finde man som altid på den tilknyttede Facebook side.

Tak for en fed dag i Kolding, vi ses snart igen.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk