Motocross Nyheder

Silkeborg Motor Sport er stærkt repræsenteret på Sommer Camp

Artikel foto: Medlemmer af Silkeborg Motor Sport

Da crossbladet kom til KK Academy Sommer Camp 2023 i Aalborg, opdagede vi mange fra Silkeborg Motor Sport.

Silkeborg Motor Sport er stærkt repræsenteret i Aalborg, til KK Academy Sommer Camp 2023, hvor også crossbladet er med. Vi havde ikke været her længe, får vi så en lille håndfuld af kørerne fra Elling banen, og inden vi fik set os om, så var der faktisk en hel lejr af dem. Her i nyere tid, så er det ikke verdens største klub, så vi syntes det er fedt, at de er ude og vise flaget frem, og endda så mange på en gang. Det måtte vi simpelthen have et billede af, for mange af dem, møder vi kun med udstyr på (kørerne) så nu blev de beordret op på to rækker, og så blev der taget billeder. Det er fra venstre, Ole, William, Benjamin, Viktor, Lukas, Jørgen, Carl Emil, Thorkil og Rasmus (artikel foto).

Cirkus Løkke

Pladsens største telt, eller camp, er fra Silkeborg Motor Sport, og er Thorkil løkke, der har sat et kæmpe telt op, og ikke nok med det, så er der faktisk et telt mere, inde i teltet. Den havde vi ikke lige set komme, og han var ikke pokkers glad for at vi klikkede et billede “indefra” men det er nu nok fordi der var pænt og ryddeligt, da koen forlod pladsen, og der i skrivende stund, er en kende rodet..

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Thorkil Løkke
Artikel foto: Cirkus Løkke indefra

Der er fremgang i lejren

Vi har set kørerne på banen denne tirsdag 18. Juli 2023, og her kan vi bestemt se fremgang, og det er på ganske kort tid. Det er ikke længe siden vi har set dem til træning i Silkeborg, og her har nogle af dem udviklet sig pænt meget siden da. Det er vildt så “lidt” der skal til, for at der sker noget, og det er fedt at se. Vi holder naturligvis øje med dem, de kommende par dage, i Aalborg lejren.

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk