Crossbladet

Søndag havde vi endnu en crossbladet ambassadør træning

Artikel foto: Lukas Møller

Søndag 31. Marts 2024, der havde vi den anden Crossbladet Ambassadør træning, med et par nye med på holdet.

Crossbladet´s Ambassadører har igen været samlet, denne søndag 31. Marts 2024, hvor der har været endnu en træning med Jan B. Lausten, på en privat bane, i det Jyske. Til denne samling, var der nogle der ikke kunne, men så var der kommet et par nye med, for det er jo svært at tilpasse, så alle kan på samme tid, men så kommer der også lidt udskiftning, og en anden slags hygge.

Super fin bane

Det var en super fin, privat bane, vi havde fået lov til at bruge denne søndag, og selvom den var lidt smal, og glat i det, så finder man næppe noget pænere, i forhold til det vand, der er kommet. De unge mennesker hyggede sig i hvert fald, og fik igen lært lidt nyt, hvor der blev trænet flere forskellige ting, hvor flere efterfølgende sagde de havde lært noget, og taget noget med sig derfra, som de selv kunne arbejde videre med, så det er en fornøjelse, at opleve det.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Ambassadør træning 2024
Artikel foto: Ambassadør træning 2024
Artikel foto: Ambassadør træning 2024

Sandwich og Ribena

Der er gået lidt madmor i den, for vi har det rullende kontor med os, til de har ambassadør træninger, hvor vi laver kaffe til de voksne, og har sandwich og Ribena saft med til alle, både kørere og forældre, så man kan holde den gående hele dagen. Det er blevet ret populært, så det har alle mand været hurtige til at tage til sig, og man må for guds skyld ikke lave om på noget godt.

Bliv ambassadør

Du kan også blive ambassadør, og komme med i vores fine fællesskab, hvor vi stille meget få krav. Vi har lavet en landingsside, hvor du kan læse mere. Bliv Crossbladet.dk Amabassadør

Video og Billeder

Der er kommet et par video online på vores Instagram, fra denne ambassadør træning, og lidt senere, så kommer der et album med billeder på vores Facebook side.

Instagram:

Video 1

Video 2

Facebook:

Se alle billederne fra vores træning i albummet her

Tak for en hyggelig dag. / Crossbladet.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk