Motocross Nyheder

Sommertid i 2024, og nu begynder hverdagstræningerne

Sommer himmel, Påskelejren 2024, Herning Motocross, Quad, MX, Motocross, Crossbladet.dk , Quad Nyheder, MX Nyheder,
Artikel foto: Flot morgen på Uhre 2024

Velkommen tilbage til sommertiden, og velkommen tilbage til de mange hverdagstræninger i Danmark.

Nu er sommertiden 2024 kommet til Danmark, og nu begynder de mange hverdagsture at komme med ind i programmet, som gør at der virkelig kommer meget ræs med indover. Det er dog stadig langt fra sommer, selvom vi har fået de lyse aftenener tilbage, der betyder at landets mange klubber kan holde åbent i hverdagene, men vejret har stadig meget at sige, om der er træning.

Vejret driller lidt endnu

Sommertid er ikke ensbetydende med at det reelt er sommer, for der er stadig en del drilsk vejr i vores lille land, og det megen regn driller stadig de mange baner. Jorden er så mættet, grundvandet står højt, så der skal ikke komme meget regn, for det hele vælter.

Skybrud

Vi har dårligt ramt sommertiden 2024, inden de snakker om skybrud, hvilket betyder meget vand, på kort tid, og det er der altså ikke mange baner i landet, der kan klare.

Kan løbene komme i fare

Ja det man vist roligt sige, at de kan, for man kan eksempelvis bare se løbet i Møldrup, der skal køres om en uge (6. april 2024), har havde de planlagt to dage i påsken 2024, med træninger lørdag og søndag, men det måtte de aflyse, grundet det meget vand på deres kanter, og en bane der simpelthen ikke kan tage mere, eller alt for meget af gangen.

Det er desværre ikke helt slut med regnen i Jylland, i den kommende uge, så vi må følge med og se hvad der sker, og om de kan gennemføre.

Uanset hvad, så er sommeren godt på vej.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk