Motocross Nyheder

Stort vejrskifte er på vej i den kommende uge, med forårsvarme

Sol, Skyer, Sommertid 2023, Sommertid, Danmark, Motocross Nyheder, MX Nyheder, Motocross, MX, Crossbladet
Artikel foto: Sommer i Danmark

Vejret har været en blandet landhandel den seneste tid, med store forskelle i landet, men nu skulle der komme forårsvarme.

Det har været en vild underlig weekend, med regn og plørevejr i Svendborg til DM, mens vi kørte mod sol, og noget der mindede om sommer, da vi kom til Korskro og Kids Cup. Det ene sted skulle vi have meget tøj på, og ikke mindst gummistøvler, mens vi det andet sted kunne nøjes med gummisko, og knap så meget tøj, uden det dog var sommer, men det smagte lidt af det.

Forårsvarmen er på vej

Det vi alle (læs mange) går og drømmer om, er en tid med sol og sommer, hvor man kan finde det korte tøj frem, og solbade sig på landets crossbaner. Når vi rammer udgangen af uge 17 (her i 2024), vil man allerede fra søndag 28. april, få varme op over landet, og dermed kan de korte ærmer måske findes frem, og man kan nøjes med gummisko på crossbanerne..

Støv, fluer, myg og andet godt

Husk lige at når der kommer sol og varme, så kommer der en masse andet træls, nemlig støv i store mængder, så banerne skal vandes, en masse fluer og myg, der er super irriterende, og som bare elsker at trampe rundt på en, enten når man sover i telt eller campingvogn ved banerne..

Siger det bare….

Vi er mange der glæder os til lidt varmere vejr, og mere stabile dage, uden alt for meget regn, så der kan køres en masse ræs, og så må banerne bare vandes…

Vi ses derude, et sted..!

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk