GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Temperaturen stiger lidt, men regnen fortsætter noget tid endnu

Artikel foto: Overskyet, med regn og lidt sol

Vi har på ingen måde vejret på vores side her i 2024, hvor vi midt i Juni måned fortsat kæmper med regnvejret.

Onsdag 12. juni 2024, og det burde egentlig være sommer i Danmark, men det er langt fra det som man oplever, når man kommer udenfor. Flere løb er allerede blevet aflyst, og mange klubber i hele landet, kæmper med grundvandet, og det vil desværre fortsætte noget tid endnu.

Temperaturen stiger, men..

Efter den seneste vejrudsigt ud i tiden, der kan man se at temperaturen stiger en lille smule, så vi kommer omkring de 20c, hvilket også kan mærkes, men desværre så følger der fortsat regn med også. De kommende 1-2 uger har fortsat regn på programmet, og varsler om mere kraftigt regn, men de kan ikke rigtig finde ud af at placere der korrekt, men nogle vil blive ramt igen.

Vi skal vænne os til det

Det er desværre nok noget vi skal vænne os til i fremtiden, for det bliver næppe bedre, selvom der kan være nogle år, hvor der sker alt andet, end hvad de forudsiger. Det vil med garanti skabe flere problemer her i 2024, og selvom man gerne vil udsætte løbene, og afvikle dem senere, så bliver det altså svært at klemme dem ind i de allerede stramme programmer, og samtidigt finde de baner, man skal satse på. Det giver uden tvivl en masse bøvl for mange, så tålmodighed er en god ting her.

Det er efterhånden svært at anbefale et godt sted, hvor man kan finde den bedste vejrudsigt, for ingen er enige, og oftest er det alt andet, end hvad de siger.

Kryds fingrene for bedre vejr.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk