Motocross Nyheder

Tirsdag 7. maj, bød på en hyggelig aften i Silkeborg Motor Sport

Artikel foto: Gorm prøver en PW50

Vi skulle ikke alt for langt væk tirsdag aften, da vi skal pakke onsdag, og afsted mod A-DM i Nord. Derfor smuttede vi på Ellingbanen og hyggede med de lokale kørere.

Tirsdag 7. maj 2024 bød på et super flot vejr, men vi er lidt presset på tiden i denne uge, så vi smuttede ud i den lokale klub og hyggede med deres kørere. Vi ankom ved 17:00 tiden og her var der kommet en god stak kørere, men der kunne klart have været mange flere, men der er jo mange andre baner der har åbent om tirsdagen, så det svinger jo lidt hvor de befinder sig henne i landet.

Gorm prøvede en PW50

Den lille fyr på artikel foto, fik lov til at prøve en af kørernes PW50, for han vil gerne køre motocross, så der var en venlig sjæl, der sagde at de kunne prøve denne. Der blev spurgt om han havde prøvet det før, men det havde han ikke, han kunne cykle, som han sagde det.

Gorm der er 6år vidste hverken hvad et gashåndtag var, og hvor det sad henne, så han fik lige en hurtig forklaring om det mest vigtige. Han satte sig på maskinen og drejede håndtaget, og så kørte han ellers bare rundt, som om det var helt normalt. Han var lige en tur i sandet og rode, men han rejste sig bare op, og så blev han hjulpet videre.

Gorm kørte et par omgange, og hoppede så af maskinen, og så traskede han ellers hen til sin mor, som om det var en helt almindelig tirsdag aften. Vi kunne forstå på hans mor, at de nok skulle ud og kigge efter en maskine til ham nu, så han kunne begynde til motocross.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tirsdag på Elling, 2024
Artikel foto: Tirsdag på Elling, 2024
Artikel foto: Tirsdag på Elling, 2024

Hyggelig stemning

Der var en dejlig afslappet stemning tirsdag aften, hvor det var vores ambassadør træner Jan Lausten som var træningsleder, denne aften på Elling, og med en god håndfuld af vores ambassadører, så kunne vi jo lige så godt træne lidt starter (altså alle der ville deltage, hyggede med). Der blev hygge snakket, prøvet lidt ting af, og skruet på tværs af alle, hvor hjælpsomheden kan noget helt specielt, for der er jo altid en, der ved lidt mere, end andre, så alle kan komme ud at køre.

Se blandt andet: Jan Lausten og et par kiggere roder med en PW50

Billeder fra Ellingbanen

Se alle billederne i et samlet album her

Tak for en hyggelig aften i Silkeborg.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk