Motocross Nyheder

Tirsdag besøgte Crossbladet Randers Motor Sport til træning

Artikel foto: Træning på Honda Park, Randers

Tirsdag eftermiddag var vejret perfekt, så vi fik en besøgsaftale med Randers Motor Sport på deres bane, Honda Park.

Vi ringede til formanden Jan Hvam hos Randers Motor Sport, og hørte om vi måtte komme til kaffe, og det måtte vi gerne, så der trillede vi ud, tirsdag eftermiddag. Som vi sagde, inden vi forlod stedet, så skulle denne oplevelse lige tænkes en ekstra gang igennem, for det var noget af en oplevelse.

Flot klubhus

Ved ankomsten, og efter et par forsøg på at finde formanden, så lykkedes det til sidst, og vi kom ind i deres flotte klubhus, der alligevel har nogle år på bagen. Vi stod og snakkede inde i deres staff room, og vi blev hele tiden, draget mod vinduerne, ligesom ejendomsmæglerne på TV, når der er havudsigt, men her var det en motocross bane, der stod snorlige og havde udsigt over det meste af banen. Det lykkedes os desværre ikke at få nogle billeder indefra, for der var en del besøgende på Honda Park denne tirsdag, men her kunne man absolut godt se, at de er vant til at afvikle lidt større løb. Der var en stor kantine, og mange siddepladser, med udsigten udover banen, flere forskellige aflukkede rum, blandt andet til deres staff. De kan få noget mad over disken, og så kan de også lave god kaffe, som vi uden at blinke kan give 5/5, så den kan holde den besøgende, til kanden.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klubhuset på Honda Park Randers
Artikel foto: Noget af udsigten, over Honda Park Randers

Crossbladet blev sluppet fri på Honda Park

Efter at have fået udleveret en gul vest, så blev vi sluppet fri på banen, og kunne komme i gang med at se dette flotte anlæg, som de har fået sig, på de kanter. Tilbage i tidernes morgen, der kom vi meget i RMS, men det var tilbage hvor de have Romalt banen, så dette er bestemt, noget helt andet.

EYE-Track, den store pakke

Når man stod og kiggede udover Honda Park, så lignede det noget fra en lufthavn, for der var blinkende, grønne lamper over det hele, og langt flere, end hvad vi indtil videre har set på nogle af de andre baner, som crossbladet, har besøgt. Formanden fortalte os, at de havde den helt store pakke af EYE-Track på Honda Park, men det var ikke helt som de andre steder.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: EYE-Track på Honda Park

Crossbladet brugte samme teknik, som på Uhre Banen, og vi følte at der var helt styr på det, for vi fik jo ikke sat nogle af de der sirener i gang, og de blinkede jo allesammen grønt. Men efter lidt tid, uden på banen, så begyndte nogle kørere at vinke til os, og vi hilste høfligt igen, og tænke at det var da vildt, at de allerede kunne kende os, med den gule vest. Det skulle vise sig noget senere på dagen, at det var en helt anden historie, for vi udløste gang på gang, den orange lampe, for de har ikke sirener i RMS, kun lamper, og her var der nogle punkter man skulle gå udenom, og det syntes nogle stykker oppe ved træningslederen, var ret morsomt. De erkendte dog, at det var svært at vide, når de ikke havde sagt det, men de har helt sikkert hygget sig med det.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træningslederen, Honda Park
Artikel foto: Træning Honda Park Randers
Artikel foto: Træning Honda Park Randers

Kan ikke få armene ned

Uanset hvor man kommer hen, og om det er til motocross, så vil man gerne der er mobildækning, og gerne Wifi, så man kan arbejde på stedet. Vi nåede ikke at spørge ind til det, før formanden, Jan Hvam, begyndte at fortælle om deres mange master, og kabler, som der er gravet ned på stedet, og her kunne vi ikke få armene ned. Der er fiber, stort set over det hele, LAN i klubhuset, og ikke nok med det, så er der Wifi på hele pladsen, ja endda i ryttergården, naturligvis udover flere varianter af strøm. Det har vi alligevel ikke set andre steder, men der er heldigvis ikke to steder, der er ens.

Har flere af de større løb

Randers Motor Sport har jo et anlæg, der kan huse de helt store løb, hvilket de jo også allerede har haft gennem årene. Bare her i 2023 kommer der lækkerier til Honda Park Randers, udover de mange aktiviteter, som de laver gennem en sæson, så motocross køreren bliver forkælet i Danmark, hos RMS.

Dette kan du opleve i Randers

  • A-DM
  • ADAC
  • Oldboys DM
  • Westcoast Cup

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træning på Honda Park Randers
Artikel foto: Træning på Honda Park Randers
Artikel foto: Træning på Honda Park Randers

Det er en stor klub

Randers Motor Sport rundede 300 medlemmer i 2022, fortalte Jan Hvam til os, da vi sad og fik en kop kaffe, inde i klubhuset. På dagen, hvor vi var på besøg, der havde de præcis 253 medlemmer, men dette tal vil stige lidt senere på sæsonen, hvor der kommer flere kørere ud på banen.

Gennemgående lækkert sted

Dette har været en svær opgave, for hvor skal man starte, hvad skal der med, og hvor skal men ende, for det er bare et gennemgående, lækkert og stort sted, med masser af motocross, og tilbud til deres medlemmer. Der er mini og maxi bane, stor ryttergård, masser af parkeringspladser, osv osv. Der er stort set alt, hvad man går og drømmer om på dette sted, både som kører, eller gæst, så det er noget af en opgave, som vi kom på. Der er masse gode indtryk, som tager tid at komme igennem, så vi er simpelthen nødt til at vende tilbage igen, og måske trækker kaffen også lidt.

Her finder du Randers Motor Sport

Adressen: Clausholmvej 180, 8960 Randers

Hjemmesiden: rmssport.dk

Facebook: Randers Motor Sport

Flere billeder fra vores besøg

Artikel foto: Træning på Honda Park Randers
Artikel foto: Træning på Honda Park Randers
Artikel foto: Træning på Honda Park Randers
Artikel foto: Træning på Honda Park Randers
Artikel foto: Træning på Honda Park Randers
Artikel foto: Træning på Honda Park Randers
Artikel foto: Træning på Honda Park Randers
Artikel foto: Træning på Honda Park Randers
Artikel foto: Træning på Honda Park Randers

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk