Motocross Nyheder

To dage med klub vm, hygge og røverhistorier på Elling banen

Artikel foto: Klub VM 2023, Silkeborg Motor Sport

Silkeborg Motor Sport har både lørdag og søndag, afdelinger med klubmesterskab, hygge, og røverhistorier.

Der skulle laves en lyn plan til lørdag 12. august 2023, for de truede med regnvejr, der sidenhen blev rykket lidt, men det var kun vores fordel. Vi startede dagen ud med et besøg hos Silkeborg Motor Sport, der i denne weekend kører en række afdelinger af deres klubmesterskaber, med hygge lørdag aften. Vi nåede at kigge lidt på træningen, inden første heat blev sat i gang, samt snakke lidt med dem derude, og så gik turen videre, og det kan du læse mere om, senere denne lørdag.

Super flot vejr

Det var pludselig sommer, lørdag formiddag, og da vi ankom på Elling banen, så var der sol, og omkring 22 grader, så vi måtte have lidt tøj af, så vi ikke gik til. Der var en hyggelig stemning i klubben, selvom de ikke var så mange som ønsket, men det er jo svært at få samlet alle, på en gang. Nogle skal starter på efterskole, andre var ude at rejse, og med de mange tilbud, der er den dag i dag, så bliver det altså svært. Der var nu mødt en god stak kørere op, som støttede op, sammen med familien, og så ville der komme flere kørere til søndag.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klub VM 2023, Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Klub VM 2023, Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Klub VM 2023, Silkeborg Motor Sport

Søndag går det atter løs

Der kommer lidt vand lørdag, men som det ser ud, så er det kun lige til at “tage støvet” som man siger, så det skal nok blive en god dag søndag. Hvis vi kan klemme det ind i programmet søndag, så kigger vi formentlig forbi derud igen, og får lavet lidt mere derfra.

Billeder og Video

Vi smed en enkelt stemningsvideo online på vores Instagram, som du finder her og det er fra deres frie træning, inden de startede med klub vm. Vi har også lidt billeder derfra, og de kommer som vanligt i et album på Facebook. Det kan du se her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk