Motocross Nyheder

Total hyggeaften hos Kolding Motocross Klub til træning

Artikel foto: Torsdagstræning i Kolding

Som så mange gange før, så måtte vi bare afsted til noget ræs, især når der var godt vejr, og ikke mindst kaffe på kanden.

Normalt kører vi på Uhre-banen hos Herning Motocross, om torsdagen, men de har lukket torsdag og lørdag, da de har løb om søndagen, så vi måtte søge andre veje. Kolding Motocross Klub havde åben for træning, og så var det bare med at pakke bilen, og komme sydover. Det var bare en total hyggeaften, med motocross i alle aldre, hvor vi gik rundt og snakkede, og tog lidt billeder, og så gik tiden også lidt hurtigere, inden vi skal afsted hele weekenden til løb, i både Billund og Herning.

Tomme tanke kommer i stimer

For bare et par dage siden, oplevede vi en kører der havde glemt at tanke mellem træningerne, og sørme om vi ikke var på pletten igen, torsdag aften. Denne gang var det en af de mindre kørere, der måtte tage den tunge vej, men også her, var det lige ved siden af ryttergården.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Torsdagstræning i Kolding
Artikel foto: Torsdagstræning i Kolding
Artikel foto: Torsdagstræning i Kolding

Henrik Egebjerg måtte tage opgaven, for han stod på banen med vest på, og holdte øje med hans egen knægt (Sander Egebjerg 438), hvor Mikkel Jensen #6 (Michael´s søn) pludselig stoppede lige foran Henrik. Vi stod oppe på bakken, og kiggede lige ned på dem, og så begyndte Henrik at hive noget i maskinen, og tjekkede altså om der var benzin på dyret, men det var ikke.

Michael (Farmand) kunne ikke gøre så meget andet end at gå ned til banen, for han havde ikke nogen gul vest, men Henrik som allerede var dernede, slæbte den tilbage til ham, og så måtte der mobbes. Som man kan se på billederne herover, så skulle Henrik ikke nyde noget, og skyndte sig hen og fik tanket deres egen cykel, for tænk nu hvis de selv skulle gennem dette.

Se også: Billeder og video på vores tilknyttede Instagram

Hyggelig lun aften, med kaffe og ræs

Der var bare en total afslappende stemning over det hele, på en aften i Kolding Motocross Klub, hvor der var lidt over 60 aktive kørere på banerne, da vi ankom lidt over 17:00. Der var også besøg fra Ungdomsringen i Kolding, og mon ikke der også er et par billeder af de kørere, i det store album, som vi laver senere denne fredag, på Facebook. Crossbladet tøffede bare rundt og slappede af, og så var der ikke så meget mere i det, torsdag aften, hvor lige nu skal til at gøre klar til Billund og DAM 3.

OBS!! (Vi laver et samlet album med alle billederne fra vores besøg, så følg med på vores Facebook side, hvor de bliver postet. Så overser du dem ikke) – Kom til siden her

Flere billeder fra vores besøg

Artikel foto: Torsdagstræning i Kolding
Artikel foto: Torsdagstræning i Kolding
Artikel foto: Torsdagstræning i Kolding

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk