GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Træning med flere topkørere på Uhre stoppede ved tordenvejr

Artikel foto: Nicolai Skovbjerg

Der var flere end forventet på Uhre torsdag, herunder flere topkørere, der gerne ville træne huller, men tordenvejret der trak op over Jylland, satte en stopper for det.

Crossbladet landede på Uhre i god tid, inden træningen startede på Uhre, hos Herning Motocross & Quad, torsdag 27. juni 2024, for der var træning med huller, fra B-DM afdelingen. Et mindre uvejr skulle trække op over blandt andet Jylland, og prognoserne var som vanligt ikke helt enige, så vi forventede ikke mere end en håndfuld kørere derude, men der kom faktisk en del til.

Topkørere på besøg

Nicolai Skovbjerg (artikel foto) havde fundet vejen fra Padborg, og til Uhre, torsdag aften, hvor også Team Rhino Racing køreren Rasmus Pedersen var dukket op, sammen med Alex Seier, der dog ikke skulle træne denne aften, men gå og hjælpe hans ven Rasmus, og slappe lidt af.

Træningen startede 17:00 som annonceret, og her kunne man godt se i det fjerne, at der var noget under opsejling, og det lynede også et godt stykke derfra.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Lukas Ørstrøm
Artikel foto: Keld og Majken Vestergaard
Artikel foto: Rasmus Pedersen

Tordenvejret kom tæt på

Kørerne trænede på en nær perfekt bane, taget i betragtning af den var godt hullet, og kørerne hyggede sig, selvom det støvede en lille smule. De havde vandet banen lidt onsdag, og igen inden træningen torsdag, men med den varme, så sugede den det bare til sig, uden det gav meget. Da kørerne havde været i gang i en times tid, så begyndte det at lyne (blink) uden torden, ikke opover, men i nærheden, og så var formanden klar med det røde flag, hvis ikke det trak udenom.

1,5 times træning

Tordenvejret ville ikke passere, og kom for tæt på, og det begyndte også at regne, ikke noget voldsomt, men nok til at det var træls at køre. Omkring 18:30 tiden, så blev kørerne vinket ind, og træningen stoppet, for nu var der tordenvejr, og klokken 19:00 forlod alle området, og måtte opgive torsdagens træning, men de var nu alle i nogenlunde humør, og hyggede sig derude.

Og dog… Der var en enkelt stædig Nordmand på besøg, og tordenvejret var væk, og der var “kun” regn, men det stoppede ikke den unge mand, der som den eneste fortsatte.

Billeder

Der kom ikke noget på Instagram, for der var langt mellem kørerne, så det var ikke den store fest, men vi fik da klikket en 100 billeder, der kommer online på Facebook.

Se alle billederne i et samlet album her

Tak for en hyggelig aften, så længede det varede.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk