Motocross Nyheder

TV MIDTVEST besøgte Morsø Motocross Klub til DM Micro 2023

Artikel foto: Noah Hansen bliver interviewet – Privat foto

Søndag blev den sidste afdeling kørt af DM i Micro 2023, hvor der også blev kørt en afdeling af DM pitbike, og her kom TV MIDTVEST forbi og lavede et kort indslag til deres aftens nyheder. Du kan se indslaget lidt længere nede i artiklen.

Lidt omtale, er god omtale, som man siger, og ud af det blå piskede en mand rundt på banen med et kamera, mens en ung mand fik svar på nogle spørgsmål. Vi blev naturligvis nysgerrige og spurgte ind til, hvem de var, og det var TV-MIDTVEST, der var på en runde, og lave nogle kortere indslag, til aftenens nyheder, der blev sendt klokken 19:30, hvor mange stadig ikke var kommet hjem.

Du kan se eller gense indslaget

Lidt længere nede i artiklen, der kan du se det korte indslag fra Morsø Motocross Klub, hvor de blandt andet snakkede med en af de lokale helte, Noah Hansen (artikel foto). Noah endte med at bliver samlet 2ér til DM, i hans klasse, så det var super flot.

Se indslaget herunder, det kommer 12 sekunder inde på videoen

Klik på play, på skærmen, for at se indslaget

Fedt når de kigger forbi

Det er altid sjovt når de større medier kigger forbi, men man ville ønske at de brugte lidt mere tid på det, men de skal jo nå mange ting, på deres tur rundt om i landet. Som nævnt i starten af artiklen, så er lidt omtale, god omtale, og vi tager alt med i denne herlige sportsgren.

Se billederne fra eventet

Vi har lavet et samlet overblik, så du kan finde frem til vores mere end 500 billeder fra den sidste afdeling af Micro DM 2023, hos Morsø Motocross Klub. Se artiklen her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk