Motocross Nyheder

Ugen startede hos Silkeborg Motor Sport på en fin Elling bane

Artikel foto: Tirsdagstræning, Elling banen

Vi havde flere muligheder tirsdag, men et regnvejr gjorde at vi startede ugen med et besøg på den lokale Elling bane.

Crossbladet havde en del døre åbne tirsdag 12. september 2023, for sådan en dag, køres der mere eller mindre alle steder i Danmark. Vejret har dog drillet lidt de seneste par dage, men mest Nord og Syd for Silkeborg, hvor vi næsten ikke har fået noget vand. Lindknud aflyste, og Møldrup aflyste, og med lidt gråvejr, så tog vi beslutningen om at køre på den lokale bane, og kigge lidt.

Super flot Elling bane

Vi kørte ud til Elling banen, hos Silkeborg Motor Sport, klokken 16:30, for sidst vi var derude, var ryttergården pakket med kørere, så de var klar til at træne, på slaget 17:00. Da vi ankom derude i aftes, så var der en bil, og det lurede vi lidt over, for banen, den burde jo mere eller mindre være perfekt, i takt med så lidt regn der var kommet. Vi traskede ud og kigge lidt på det hele, og der var faktisk lige før at de skulle vande banen, så tørt var der, men den stod faktisk perfekt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tirsdagstræning, Elling banen
Artikel foto: Tirsdagstræning, Elling banen
Artikel foto: Tirsdagstræning, Elling banen

Burde være mange flere

Elling banen bliver sjældent jævnet, eller i hvert fald ikke hver uge, og det gør bestemt ikke noget, for det tiltrækker kørere, der gerne vil lære at køre motocross i huller, og ikke på en konstant jævnet bane, så var det bedre man begyndte at kigge på speedway. Banen er som vi mindes det, fra de unge dage, og gerne med lidt huller, dog kunne deres hop godt bruge en overhaling, for det ser lidt skidt ud, men igen, der er jo mindst to heat, når man kører løb, og lidt huller er altid godt.

Der burde have været mange flere besøgende, sådan en tirsdag, men dem var ude og træne, de havde en hyggelig og lærerig aften, præcis ligesom crossbladet.dk

Billeder

Vi tog naturligvis en stak billeder, der rammer et album på vores tilknyttede Facebook side.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk