Motocross Nyheder

Uhre overrasker og har åbent lørdag, med nogle af de få rå

Artikel foto: Malika Lassen

Vi havde godt nok forventet at mange baner havde lukket lørdag, men flere har overrasket, herunder Herning Motocross.

Crossbladet havde bestemt ikke regnet med at Herning Motocross, ville have banerne åbne, lørdag 6. april 2024, efter alt det vand , der er kommet. Flere har taget chancen, og vi valgte derfor at køre til Uhre, bare lige for at se om den var helt smadret, men den er faktisk fin, taget i betragtning med alt det omtalte vand. Vi havde forventet en proppet ryttergård, men der er ikke mange.

Har set langt værre

Bane teamet har været ude og jævne banerne, fredag aften, for de ville gerne have nogle gode baner til denne lørdag, hvor der er sol, og let luft, hvilket gør det hele endnu bedre. Vi har da bestemt set langt værre baner, og specielt Uhre, der faktisk viser sig fra den pæne side, selvom der er vand, og lidt mudder, men man kan da helt sikkert køre på maxi, hvor vi har taget et par billeder.

Sveigaard ombestemte sig

Morten Sveigaard dukkede lige op, men sad og pev lidt inde i bilen, men kom da ud i 10 minutter, for at få en kop kaffe, men så kørte de også igen, for de ville altså videre til Grenaa for at køre, og der er jo også “kun” et par timer fra Uhre. De kan jo ombestemme sig, og komme tilbage.

(Artiklen fortsætter billederne)

Artikel foto: Morten Sveigaard
Artikel foto: Malias Lassen
Artikel foto: Malika Lassen

Åbent til 15:00

Der er maks 10 aktive kørere lige nu på Uhre, men der kommer lidt flere til, mens vi sidder og skriver denne artikel, og man kan sagtens kigge forbi, og få lidt træning i systemet, inden de lukker ned klokken senest 15:00. Der er også kaffe på kanden, så hvorfor blive hjemme.

Ses…


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk