GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Vejret driller igen, og begrænser nogle af de planlagte besøg

Regn og Blæst, Elling Banen, Silkeborg Motor Sport, MX Nyheder, Crossbladet, Motocross Nyheder, MX Billeder
Artikel foto: Tirsdagstræning, Elling Banen

Der var flere muligheder rundt omkring i Danmark, lørdag 14. oktober 2023, men vejret har desværre begrænset dette.

Det bliver som mange nok allerede ved, sværere og sværere, at planlægge noget, i takt med tiden vi går i møde, her i vores lille land. Der er desværre ikke sol og sommer året rundt, selvom det kunne være lækkert, men derimod en masse regn og blæst, og det sætter altså sine begrænsninger, når der skal laves planer om besøg, men vi er nu ikke så pivet, at vi giver helt op.

Tre muligheder lørdag

Vi blev for længe siden inviteret til Odense, og deres pop-up pigetræning, hvor de lovede at sende en mail, men da vi ikke hørte videre fra “damen der tog kontakt til os” så planlagde vi en tur til Aalborg, og deres klubmesterskaber. Men sent fredag aften, efter en hel dag med regn, så kunne vi se på lørdagens vejrudsigt, at vi ville have svært ved at tage billeder, i takt med en del regnbyger på dagen, så her måtte vi desværre også melde helt fra. Som en af de sidste muligheder, og kunne undgå at køre alt for langt, var klubtræning på Uhre banen, hos, men de måtte aflyse.

Ud skal vi bare

Vi skal ud og kigge, om der er motocross eller ej, vi kan ikke sidde hjemme i flere dage, uden lige at få lidt motion i benene, som vi har vænnet os selv til, efter en super fed sommer. Så uanset vejret, så smutter vi en tur ud i det blå, og ser om vi ikke kan lave et eller andet.

Søndag er der ræs i Holstebro

Lige nu læner vi os op at løbet, WestCoastMX Cup finalen i Holstebro, der skal afvikles søndag, for med en god omgang blæst, og tørvejr, så er vi ret sikre på at de får dette gennemført, og her skal vi da med. Vi glæder os helt vildt til at prøve de nye Kinky Pink fotograf veste som Linette har købt hjem, for så kan man jo også se os ude på motocross banen, og så ser køreren, jo os slet ikke.

Hold øje på de sociale medier

Den allerbedste måde, at se hvor crossbladet dukker op, er på vores sociale medier, hvor instagram, oftest bruges til dette, og her finde du frem til os på @crossbladet.dk

Fortsat god weekend.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk