Crossbladet

Vi besøger så mange baner som muligt i denne første 2023 sæson

Artikel foto: Det rullende kontor

Vi får rigtigt mange forespørgsler om besøg i Danske motocross klubber, hvor vi endnu ikke har været.

Der er rigtigt mange der kontakter crossbladet, og spørger, om vi ikke snart besøger deres klub, samt bane, og tager lidt billeder, og måske også deler lidt ud af de populære Mini Plader, og Stickers. Der er ikke noget vi hellere vil, men det skal passe ind i hverdagen, og vi har været omkring det tidligere, men gør det gerne igen. Det skal passe ind i hverdagen, da vi har en lille virksomhed, hvor vi laver alt selv, lige fra vedligehold af vores nyhedsmedier, blogs, til kontorarbejde, der også skal passes.

Det skal passe ind i hverdagen

Når vi tager ud og besøger en bane, så passer det ind i hverdagen, hvor man kan klare flere opgaver på en gang, og det kan også være en af grundede til, at vi kommer i samme klubber, flere gang. Vi vil hjertens gerne besøge alle, men det når vi simpelthen ikke på en sæson.

Længere væk i weekenderne

Vi mangler nogle klubber helt i syd, og helt i nord, samt Fyn og Sjælland, men det skal klares i weekenderne, så man kan komme frem og tilbage, og stadig have noget tid, hvor man er. Vi skal lige have overstået et sidste løb i Børkop, inden de mange sommerlejre starter op, og her håber vi, at kan komme på besøg nogle af de steder, vi endnu ikke har nået, med mindre de holder sommer lukket.

Vi skal nok komme

Crossbladet gør alt for at komme på besøg, også hos dem der er lidt længere væk, men nogle af klubberne er 2-3 timer væk fra vores kontor i Silkeborg.

Vi ses ude på banerne.

/Crossbladet


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk