GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Vi besøgte EasyMX Indoor torsdag aften, med mange kendte ansigter

Artikel foto: EasyMX Indoor, Herning

Der skulle ske noget nyt, og vi kunne se at rigtigt mange tog til Herning, og kørte Indoor hos EasyMX, så vi måtte afsted.

Vi har set en masse små videobidder på de sociale medier, men ellers kendte vi ikke noget til stedet, inden vi hoppede i bilen, og kørte de små 30 minutter, mod Herning. Inden da havde vi ringet til Anders fra EasyMX, der fortalte at vi bare kunne dukke op klokken 17:00, for her kom kørerne, der kunne fyre den af, indtil klokken 20:00, så det gjorde vi.

Mange biler, og kendte ansigter

Man skal parkere på parkeringspladsen udenfor butikken, og her var der allerede godt fyldt op, da vi ankom kort før klokken 17:00. Som det første render vi ind i vores kaffe-ven fra Fjerritslev (Max Johansen), der havde forvildet sig til Herning med knægten, for at prøve den nye bane. Her stod vi lige og snakkede lidt, inden vi smuttede op af rampen, og ind i hallen, hvor der blev kørt ræs. Vi kom indenfor i hallen, hvor de allerede var godt i gang, og her trådte vi ind i Danmarks, måske luneste ryttergård, hvor der var endnu flere kendte ansigter, med alt fra Silkeborg (Uhre), til Børkop, så det var jo lidt sjovt, når man forventede noget helt andet, og mennesker man ikke normalt ser ude på banerne. Her gik snakken lystigt, og ungerne der ikke kørte, hyggede sig sammen med vennerne, så der var en rigtig fin stemning på stedet, hos MX Indoor.

Vi blev sat på noget af en prøve

Nu er crossbladet jo ikke specialister i billeder, heller ikke selvom vi har fået taget over 20.000 af slagsen, denne første sæson. Det er jo et nyhedsmedie, hvor vi føler os langt bedre inde, når der skal skrives, end når der skal tages billeder. Nu er det jo også noget anderledes, når der skal tages billeder indenfor, med hvad vi syntes er begrænset lys, så det gik ikke for godt for os. Vi har slet ikke det udstyr, eller erfaring med sådanne billeder, så det var lidt ærgerligt, men vi fik taget et par stykker, der kan indgå her i artiklen, og lidt video, der kom på Instagram, som du finder vej til, længere nede.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: EasyMX Indoor, Herning 2023
Artikel foto: EasyMX Indoor, Herning 2023
Artikel foto: EasyMX Indoor, Herning 2023

MX & Pitbike

Der var en god blanding af det hele, denne torsdag aften, dog fleste 65cc og Pitbike, samt enkelte 85cc, og en større, vi ikke helt fik styr på, hvad var. Som vi lige oplevede det, så ville grænsen nok være ved 65cc, da alt over virkede “tungt” og kunne ikke komme lige så let rundt, som de mindre maskiner, men nu er banen heller ikke pokkers lang, og er super svær at overhale på.

Der var ingen kaffe!!

Allerede da vi stod udenfor, så snakkede vi om det mon var en kaffemaskine på stedet, så man lige kunne få sig en kop, ligesom vi jo plejer, når vi er til ræs. Der var godt nok et hjørne, med en kaffemaskine, men det lignede ikke en der havde været i brug længe. Vi blev godt nok tilbudt en “instant” kaffe af Team Baslund, men her trækker vi godt nok grænsen 😀

Ungerne hyggede sig gevaldigt

Vi snakkede af gode grunde med en del på stedet, og her fortalte flere af dem, at de kom her fast, for her kunne ungerne stadig mødes med cross vennerne, fra klubberne rundt omkring, og så kunne de holde sig aktive på denne måde henover vinteren. Nogle var bare på besøg, for at prøve den nye bane, der var blevet lavet her i år, hvor de skulle køre modsatte vej, end sidst.

Vi mangler noget

Det føles ikke som om vi har fået det igennem, som vi gerne ville lave, og vi kunne desværre ikke få besvaret en stak spørgsmål vi havde med til besøget, da personen på stedet ikke kunne svare, på det. Så vi vender tilbage på et senere tidspunkt, og håber at kan få lidt mere information med i artiklen, omkring stedet, der nu virker ret populært hos de fleste kørere i landet.

Video på Instagram

Udover dette billede her, så lavede vi et par video du kan se herunder.

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk