Motocross Nyheder

Vi er kommet godt i gang med sidste afdeling af Micro DM 2023

Artikel foto: Micro DM 2023 `& Pitbike, Morsø Motocross Klub

Crossbladet er med til den sidste afdeling af Micro DM 2023 hos Morsø Motocross Klub, og det er super spændende.

Vi ankom til Morsø Motocross Klub søndag morgen klokken 08:00, så vi har været tidligt oppe, for at kunne komme med til den sidste DM Micro 2023 afdeling. Der køres både solo Micro, Quad og Pitbike, så der er masser af underholdning, i de forskellige klasser på den lille bane.

Nogle er nervøse

Vi har været rundt og tage en stak billeder, af de mange kørere, og her fik vi flere gange at vide, at nogle var nervøse, men det er ikke kørerne, men forældrene derimod. De kan ikke lige forklare hvorfor de er nervøse, for deres børn, var helt nede på jorden, så det var lidt sjovt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Micro DM 2023 `& Pitbike, Morsø Motocross Klub
Artikel foto: Micro DM 2023 `& Pitbike, Morsø Motocross Klub
Artikel foto: Micro DM 2023 `& Pitbike, Morsø Motocross Klub

Flot fremmøde

Der er et flot fremmøde af kørere, også selvom det er sidste Micro DM 2023 afdeling, hvor nogle måske kunne blive væk, fordi de ikke kan nå noget, men her hos de små, er det anderledes, for de vil bare gerne ud og køre noget ræs. Der er en super fed stemning over det hele, og vi har kun set en lille procentdel af ryttergården, men her smutter vi omkring lidt senere på dagen, her på Mors.

Første heat er kørt

Mens vi sidder og skriver denne artikel, så er dagens første heat blevet kørt, så der er masser af ræs, resten af dagen, hvor de forventer en pokaloverrækkelse 17:30.

Billeder og Video

Du kan som altid finde vores billeder, på den tilknyttede Facebook side, der hedder Facebook.com/Crossbladet.dk – Og billeder, samt små video fra dagen, på den tilknyttede Instagram profil, som du finder på siden @crossbladet.dk

Vi poster løbende, materiale begge steder, så det er bare om at følge med.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk