Motocross Nyheder

Vi er landet i Hadsund til en blæsende omgang træning

Artikel foto: Morten Justesen

Fredag og lørdag er der træning hos Hadsund Motorklub, med Morten og Simon Justesen, og her stanges der armbøjninger ud i stor stil, nærmest inden det hele var kommet i gang.

Det var noget af en blæsende tur fra Silkeborg, og til Hadsund, hvor crossbladet denne fredag 20. oktober 2023, er på besøg, til noget træningsskole, hvor udenbys kørere også er med. Vi kender en del af dem, der er her, men der også nye ansigter, og det er jo altid hyggeligt, at få hilst på endnu flere mennesker, i denne herlige verden. Det er igen pivkoldt at være udenfor, men vi lærte lidt efter besøget torsdag i Herning, så vi har fået lidt mere tøj på, så det ikke er så slemt.

30 Kører i Hadsund

Der må maks være 10 kørere på hvert hold, og da der er tre hold, så ramte de på 30 kørere, men enkelt har dog meldt fra grundet det kraftige blæsevejr, og noget med en campingvogn. Da vi ankom midt på formiddagen, så var de alle godt i gang med fri træning, så det har vi fået taget lidt billeder af på den lille bane. Maxi banen har to hold, og de er godt i gang, i skrivende stund, og her fik vi lidt billeder, hvor de skulle samles, og allerede her, blev der delt 2x 10 armbøjninger ud, til kørere der ikke kender tiden. Sander Dahl kom også for sent, men slap, da hans gearpedal var knækket, og skulle fikses. (mon ikke han ryger i fælden, senere).

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træning i Hadsund Motorklub 2023
Artikel foto: Træning i Hadsund Motorklub 2023
Artikel foto: Træning i Hadsund Motorklub 2023

Billeder og lidt Video

Vi laver som vanligt et album på den tilknyttede Facebook side, og her kommer dagens billeder online, og så kommer der lidt på den tilknyttede Instagram, der hedder @crossbladet.dk – Lige nu skal vores kære mobil lige lades op, da vi i morges havde smidt den i laderen, men glemt at tænde for den (dooh), men så kan vi trods alt knipse lidt billeder og få dem online, indtil den er klar.

Vi bliver her i Hadsund, til de slutter i eftermiddag, ved cirka 16:00 tiden.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk