Motocross Nyheder

Vi er landet på Korskroen og venter spændt på løbsdagen

Crossbladet.dk , Rullende kontor, Korskroen, Vestjysk Motocross Club 2024, MX Nyheder
Artikel foto: Crossbladet´s rullende kontor

Vi er kommet på plads i ryttergården hos Vestjysk Motocross Club, Korskroen MX, og venter spændt på det bliver lørdag.

Crossbladet landede hos Vestjysk Motocross Club, fredag 8. Marts 2024, midt på eftermiddagen, som vi havde planlagt, hvor vi forinden lige var omkring SOS Racing Parts, og hente vores nye lilla DMU Veste. Da vi ankom, var der kommet en Svensker, og et par Tyskere, samt Team Rhino Racing, der har det hele store, og meget festlige setup med sig, også selvom de ikke alle skal køre.

Super flot bane

Vi har som lovet, været en tur på Track Walk, og taget billeder af banen, som virkelig har fået en masse kærlighed, og dem har vi også fået postet, på den tilknyttede Facebook side. Se billederne her – Der er et enkelt sted, hvor banen er lidt blød, men det er op mod en vold, i “S-Svinget” lige efter starten, men lige hvor dette sted er, burde der ikke komme nogle kørere, men man ved jo aldrig. Det er et meget lille område, ellers er resten rigtig god, og der er endda også kommet et nyt målhop til, da man ikke må have målet i et sving mere, men det nye og er langt federe.

Team Rhino Racing

Vi brugte lidt tid hos den gode Michael Jensen, ved vores ankomst, og skulle lige snakke nye gadgets, hvilket jo hører sig til, også i denne verden. De har det helt store setup med her på Korskroen, og der sker altid noget spændende i denne lejr, så hvis man er i området, fredag, eller lørdag, så bør man lige kigge forbi dem, og se hvad de har gang i, her i 2024.

Team Rhino Racing, Korskroen, Vestjysk Motocross Club, Vinterturneringen, MX, Motocross, MX Nyheder, Crossbladet.dk
Artikel foto: Tem Rhino Racing

Lige nu (på billedet) er det “kun” Rhino bussen, eller lastbilen, kært barn, mange navne, men der er sat minebånd op, og reserveret pladser, for de kommer nogle stykker, herunder Frandsen´s camper, og MX Nord, med Oskar, og så en eller to mere, vi ikke lige kan huske. Der er dog kun tre kørere, som skal i ilden her på Korskroen, da nogle er lidt for langt hjemmefra, og når ikke hertil, til opstart.

Kommer en del Tyskere

Det seneste vi har hørt, er at der kommer en del Tyskere, og formentlig en del eftertilmeldinger, så muligheden for at vi runder de 200 deltagere, de er bestemt til stede.

Følg med på de sociale medier

Vi fyrer op for de sociale medier lørdag 9. marts 2024 (lidt mere), hvor vi laver et stort, samlet album med billeder på Facebook siden – Kom til den her – Hvor der pumpes billeder op hele dagen, og så kommer der naturligvis også noget på vores Instagram, som hedder @crossbladet.dk

Vi er som altid tidligt i gang, så hvis du ikke kommer på Korskroen, så kan du følge lidt med de par steder, her igennem crossbladet.dk – God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk