GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Vi er nu i gang med sidste halvdel af Lindknud Cross Lejr 2024

Artikel foto: Oliver Hoffmann sender hilsen til Melanie Horkenborg

Torsdag middag, 11 juli 2024, er vi i gang med den sidste halvdel af Lindknud Cross Lejr, efter fire dages intens træning.

Det er torsdag 11. Juli 2024, der er den sidste dag af Lindknud Cross Lejr 2024, og denne dag, er i modsætning til 2023, helt anderledes, med solskin, og masser af varme. Man kan godt fornemme af de forskellige i lejren, er begyndt at blive lidt trætte, og det er ikke kun kørerne vi snakker om her. Der sker jo også en masse forskelligt, og er mega hyggeligt, men efter en uge, så skal man også lidt have lidt tid for sig selv, så man kan komme tilbage på sporet.

Speciel eftermiddag

Der er noget specielt på programmet, til kørerne i eftermiddag, som “et anderledes heat” men ingen af dem ved hvad det helt præcist indeholder, men der er mange spændende bud. Det kan ingen afsløre, før alle er på banen, til afslutningen, men vi er naturligvis med, og så kan i se mere, lidt senere. Mens vi sidder og skriver denne artikel, så nærmer de sig middagspausen, den sidste af slagsen på denne camp i 2024, og her lusker vi ud og klikker lidt flere billeder, for det er jo altid hyggeligt.

Hunde Camp

Der er godt nok mange hunde på denne crosslejr, og de kan alle sammen med hinanden, enten på tæt hold, eller med lidt afstand, der er i hvert fald ikke ballade. Der er virkelig mange søde hunde, både hvalpe, og lidt ældre, som du kan se i nogle af vores mange billeder herfra, på Facebook. Vi skal have fundet os en samarbejdspartner med hundegodbidder, for de husker pænt godt, og nogle kommer bare på besøg, mens andre står og gør, når vi kommer forbi, men vi har desværre ikke flere..

Afslutningen

Crossbladet bliver hængende til afslutningen, hvor vi tager lidt billeder fra, og formentlig også et fælles billede. Når vi er færdige, så pakker vi sammen, og triller hjem på kontoret, hvor det sidste vil komme online, samt en overbliks artikel, så man kan finde alt herfra, et sted.

Stay tuned ind…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk