Motocross Nyheder

Vi fik en masse nyt, at arbejde med, efter besøget på Mols

Artikel foto: Mols Cross, Klubhuset

Det var en spændende og meget lærerig dag for Crossbladet hos Mols Cross, hvor det virkelig var en fornøjelse, at være med.

Triple Crown Pokalløb hos Mols Cross, var en lærerig tur for Crossbladet.dk for her fik vi prøvet en masse af tingene af, og hvad der virkede i praksis, og hvad vi skal prøve næste gang. Man har jo altid en masse gode ideer, men det er ikke altid at det lykkedes, men man lærer jo en masse, hver eneste gang, man kommer ud til en klub, uanset om det er en træningsdag, eller til et løb.

Lækker bane og klubhus

Vi ville gerne have lavet mere om selve banen, klubhuset, og faciliteterne på selve stedet, men det var nær en umulig opgave, når der afvikles et løb. Den del skal vi klare på træningsdage, eller helt almindelige hverdage, hvor der ikke er en masse kørere og gæster, men det er jo bare et luksusproblem. Mols Cross er et flot sted, både på og udenfor banen, og folkene på stedet, er super venlige, og virkelig hjælpsomme, uanset om man kommer som nysgerrig skribent, eller er helt nyt kører, til sit første løb, så er de på pletten. Der er en stor ryttergård, med god plads til parkering, og et dejligt klubhus med varme, samt mulighed for at sidde og slappe af mellem heatene, og sidst men ikke mindst, så kan man få lidt at spise, eller en god kop kaffe.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Mols Cross
Artikel foto: Mols Cross

Nyt til værktøjskassen

Crossbladet fik en masse nyt til værktøjskassen, der skal arbejdes videre med, til kommende besøg ude i landet, og det glæder vi os til, at rode med. Der er mange interessante muligheder i denne sportsgren, så mon ikke vi finder på noget spændende, til vores læsere, gennem tiden. Vi har fået utroligt mange ting at arbejde videre med, så du får noget at læse om, så det glæder vi os til at vise dig, i takt med at vi kommer ud og besøge en masse spændende mennesker, der alle har en ting til fælles, de brænder for motocross, og miljøet omkring denne sport.

Pokaloverrækkelsen

Vi tog en god håndfuld billeder fra pokaloverrækkelsen til Triple Crown Pokalløb hos Mols Cross, hvor vi også måtte erkende, at det var lidt svært at få alle til at kigge samme sted, for der var mange, der gerne ville have et billede, men det tager vi med. Du kan finde de billeder, sammen med en masse andre, på vores tilknyttede Facebook sider, der også hedder Crossbladet.dk eller du kan komme direkte til albummet HER

Billeder fra løb

Vi må erkende at de mange billeder fra de løb, som crossbladet besøger, godt kan ramme Facebook, i oprettede album, så private kan nyde godt af dem. Vores ophavsret er stadig gældende på Facebook, og denne er også opdateret på siden (crossbladet.dk) så der ikke opstår tvivl.

Hvor skal i hen, næste gang

Vi har flere gode ideer, men det kommer lidt an på vejret, som fortsat driller lidt i Danmark, selvom vi var super heldige på Mols, hvor der var tørvejr hele dagen. Planen er at vi skal ud og kigge lidt i Påsken, men det hører i med garanti nærmere om, når vi kommer dertil.

Tak for en fed lørdag

Det har været en fed lørdag på Mols, hvor det jo var vores første løb i mindst 30år, siden vi selv forlod sporten. Der er jo fortsat en masse, nu “gamle” kørere tilbage, eller deres børn der kører, og det er sjovt at møde dem igen, og dem der har hængt ved, lige siden, eller som også er kommet tilbage. Vi er uden tvivl klar på en masse mere ræs, rundt omkring i landet, så vi ses derude.

Mols Cross Club

Hjemmeside – molscross.dk


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk