Motocross Nyheder

Vi kørte til Han Herred Motorklub onsdag, og var med til Klub VM

Artikel foto: Klub VM – Han Herred Motorklub 2023

Crossbladet kørte onsdag den lange tur til Fjerritslev for at være med til en almindelig klubaften, med masser af ræs.

Vi besøgte Han Herred Motorklub på deres crosslejr 2023, men her var banen jo lejet, og som sådan ikke en almindelig dag, med deres medlemmer. Derfor besluttede vi os for, at når de skulle have en hyggeaften, på et tidspunkt, så måtte vi afsted og sig hej. Der dukkede et fint program op på Facebook, og da vi så at de to trænerne fra netop denne sommer camp, Kim Sørensen og Nichlas Bjerregaard (Express Airlines) var tilmeldt et helt almindeligt klubmesterskab, så tæt på en ny DM Afdeling, var det en let beslutning. Vi syntes det er fedt at de dukker op, og støtter op om sådanne events, og hygger med klubbens unge medlemmer, men de skal jo også have nogle timer i systemet.

Temmelig lang tur

Vi har vist fået sagt tidligere, at vi gerne gemmer de længere ture til weekenderne, men der sker jo så meget spændende hele tiden. Nu er vi også kommet ind i en fin rytme, og har indset at 100 til 150km ikke er meget i lille Danmark, så det kommer der mere af, i fremtiden. (vi kan sove, når vi bliver gamle). Vi ankom til fri træning, på en aften, hvor de skulle køre to afdelinger, så det var perfekt. Vi fik hilst på en masse mennesker, og fik naturligvis en kop kaffe, og den kan vi give 4/5.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klub VM – Han Herred Motorklub 2023
Artikel foto: Klub VM – Han Herred Motorklub 2023
Artikel foto: Klub VM – Han Herred Motorklub 2023

Mange kendte ansigter

Nu da vi kom til en almindelig klubaften i Fjerritslev, så fik vi også en lille ide om, hvem der holder til på de kanter, og her var mange kendte ansigter, fra besøgene på landets baner. Det var som altid et hyggeligt gensyn, men vi kommer jo også hele tiden til at lære nye at kende. Vi er rigtigt gode til at huske ansigter, men navne, numre, klasser osv, det arbejder vi stadig lidt på, men mon ikke det lige pludselig hænger ved. Uanset hvad, så var der en god stemning, en helt almindelig onsdag aften.

Gensyn med 40éren (Express Airlines)

Vi fik en fed oplevelse, med Danmarks fedeste hop, tilbage på deres sommer camp, men vi det var et glædeligt gensyn onsdag aften. Vi kom helt tæt på, og kunne mærke trykket når de hamrede udover kassehoppet, som vi naturligvis også har lidt video med, længere nede.

Artikel foto: Bjerregaard ryger over 40éren
Artikel foto: Bjerregaard ryger over 40éren
Artikel foto: Bjerregaard ryger over 40éren

Det må ikke gå i stå

Vi har hørt en fugl synge om, at der er nogle, der ikke et helt så glade for dette hop, som en del (læs mange) andre er, men der skal altså også være plads til sådanne hop i Danmark, specielt når det går ligeud. Kørerne denne aften var super gode til, ikke at hoppe den, når der var andre, og det er sådan det skal være. Vi så dog en 3-5 stykker der nappede den, denne aften, og ikke kun Express Airlines. Vi fik sneget os op på 40éren og filmede det, og hold nu kxxx et sus gennem kroppen vi fik. Der var et brøl, og så et tryk, hvor man virkelig kunne mærke, at der var store kræfter på spil, når de røg over.

Video fra 40éren på Instagram

Video på selve hoppet

Video ved siden af hoppet

Fed aften i det Nordjyske

Det var fedt at tøffe rundt deroppe, og hilse på nogle af deres ildsjæle, som bruger mange timer af deres liv, på at holde det hele i gang, på et kæmpe anlæg (ingen nævnt, ingen glemt). Vi skal ikke glemme alle de frivillige, der bruger mange timer på at holde denne sport kørende, uden dem, var der ikke motocross. Det kan ikke lade sig gøre uden dem, så husk at rose dem, så tit du kan.

Video og Billeder

Vi fik postet en del video klip på Instagram, som du finder på @crossbladet.dk og så kommer der et album med billeder fra vores besøg, på den tilknyttede Facebook side. Se album her

Tak for en hyggelig aften. Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk