Motocross Nyheder

Vi røg på Uhre, til deres første afdeling af Klub VM 2024

Artikel foto: Mads Haslund (Den nye nummerpige på Uhre)

Vi skulle egentlig pakke campingvogn til weekenden, men røg afsted på Uhre til deres udgave af Klub VM 2024.

Torsdag har været en lang dag, så vi nåede slet ikke frem til træningen, der startede klokken 16:00 på Uhre, hos Herning Motocross, og det var noget som der blev lagt mærke til. Det er ikke altid man har tiden på sin side, men vi kunne simpelthen ikke sidde hjemme, og pakke det rullende kontor, mens der blev kørt klub VM på Uhre, så bedre sent, end aldrig.

Godt med mennesker og en del nye

Der var også et flot fremmøde på Uhre denne torsdag 18. april 2024, og noget vi lagde mærke til, det var at der var en del nye ansigter kommet til, så det er fedt at se på de kanter. Nogle af de “gamle” lokale kørere havde også lagt mærke til det, og syntes det var super fedt, for så skal man ikke køre mod de samme hele tiden.

Nummerpigen…

Mads Haslund (artikel foto) er den nye “nummerpige” og det var han glad for. Han sagde at vi ikke turde bruge ham som forside billede, og han havde nok ikke lige tænkt på, hvem han sagde det til.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klub VM 2024, Uhre-banen, Herning Motocross
Artikel foto: Klub VM 2024, Uhre-banen, Herning Motocross
Artikel foto: Klub VM 2024, Uhre-banen, Herning Motocross

Næsten ingen regn, og lidt støv

Det var ikke nær så pænt vejr som Silkeborg tirsdag, og Aalborg onsdag, men der var næsten tørvejr (små dryp), og lettere overskyet. Der var bestemt ikke koldt, og ikke noget blæst, men det var en fin aften, selvom det støvede en lille smule på starten, og enkelte andre steder.

Det som altid en hyggelig aften, med gang i alle banerne.

Video og billeder

Vi har smidt lidt video fra nogle starter på Maxi banen, online på vores Instagram, og så kommer der en stak billeder i et album, på vores Facebook side, ikke længe efter denne artikel er kommet online. Vi skal have pakket den vogn fredag formiddag, så det har vi ikke tid at rode med i morgen.

Facebook:

Du kan se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk