Motocross Nyheder

Voldsom regn i det Jyske lukker mange baner for træning tirsdag

Regn, Skybrud, Jylland, DMI, MX, Motocross Nyheder, Motocross, Crossbladet
Artikel foto: Kæmpe regnvejr over Jylland 3-10-2023 – Foto: Screenshot/ DMI.DK

Vejrudsigten mandag aften var en smule anderledes end i virkeligheden tirsdag morgen, men der er kommet så meget vand, at mange Jyske baner har lukket tirsdag aften.

Da vi sad og så vejrudsigten mandag aften 2. oktober 2023, så lød det til at Nordjylland, ville få størstedelen af vandet, men virkeligheden var en smule anderledes, som man kan se på det indsatte artikel foto. Vi fik bevæget os ud i dette kæmpe store regnvejr, tidligt i morges, da vi lige skulle til byen, og her mindede det mest af alt om skybrud, og kort efter kraftig torden. Kort efter vi var kommet hjem, så begyndte mange af banerne at aflyse dagens træning, og andet ville da vist også være tosset, så kig lige omkring din bane, og se hvad status er på de kanter, for nogle er sluppet fri.

Over 60mm i Silkeborg

Vi har set at blandt andet Hampen og Randers har lukket ned, og så blev vi lidt for nysgerrige, og smuttede en tur ud på Elling banen, ved Silkeborg Motor Sport, bare lige for at se det, og få lidt motion i stængerne. Altså i skrivende stund (14:00) er træningen ikke aflyst på siden, (men mon ikke de har lukket), for som du kan se på det indsatte billede herunder, og på et par video + billeder på Instagram, så er banen totalt smadret, og vi mindes ikke at have set den sådan nogensinde.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Smadret Micro og Maxi bane i Silkeborg

Video + Billeder på Instagram

Billeder – Se dem her

Video 1

Video 2

Det betyder en hjemmeaften for crossbladet.dk i hvert fald, denne tirsdag.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk