Crossbladet

Vores Ambassadører har været samlet til den første træning

Artikel foto: Crossbladet´s Ambassadører samlet til træning

Søndag har vi fået gennemført vores første Ambassadør træning, hvor de fleste kom med, og det var en stor succes.

Den første Crossbladet.dk Ambassadør træning er nu kommet i historiebøgerne, for den har vi fået gennemført søndag 10. marts 2024. Vi skulle mødes på en privat bane omkring det Midtjyske, klokken 10:00, og på denne dag havde 9 ambassadører tilmeldt sig, hvor nogle desværre ikke kunne komme med, men de er forhåbentlig klar til den næste, for der er fem træninger endnu.

Banen skulle kigges igennem

Vi havde jo det rullende kontor med os igen i dag, så mens vi pakkede mad og drikke ud, samt lavede kaffe til de fremmødte forældre, og bedsteforældre, så var hele flokken på track walk, og snakke den igennem. Herefter havde de 10 minutter´s fri træning, så de lige kunne vænne sig til banen, og så blev vi samlet igen, ved bilerne. En Silkeborg drengene havde fået et fladt hjul med sig derud, så her samlede der sig hurtigt en gruppe af mennesker, der fandt det unikke sammenhold frem, som denne sport kan, og så fandt de en løsning, så han også kunne komme med på banen, og gennemføre træningen, hvilket heldigvis lykkedes.

Der skulle flyttes grænser, og det blev der

Kørerne skulle teste nogle grænser af, og se om de kunne flyttes, og det kunne de helt bestemt, for denne dag, der oplevede vi en helt ny møde at træne kørere på, endda anderledes, end nogle af de mange andre vi har besøgt gennem 2023, så der findes altså andre måder. Vi vil ikke afsløre hvad dette er (endnu) for det kan jo være der skal følges op på det, og arbejdes videre med det, men vi så mange af dem rykke sig, bare på dette ene punkt, selvom hjernen siger noget helt andet til en.

Det var faktisk ret spændende at se på..

Jan Lausten fangede hurtigt kørerne

Vores kære træner Jan Lausten kan godt være en lille vildbasse, men at fange opmærksomheden hos dem han snakker til, og fortælle noget, man gerne vil lytte til, er noget han virkelig er god til. Det er en fin balance af alvor, lidt fis og ballade, men han fanger dem, som han snakker til, og kan forklare hvordan det skal gøres, uden det bliver alt for knastørt, og på samme tid, hive lidt ord ud af dem, der normalt vil holde sig i baggrunden. Ham er crossbladet.dk så heldige, at have med på holdet.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Ambassadør træningen er i gang
Artikel foto: Ambassadør træningen er i gang
Artikel foto: Ambassadør træningen er i gang

Som en stor familie

Det er ikke mange timer vi har brugt sammen, allesammen, men nogle har vi naturligvis været mere sammen med, end andre forinden. Der har været en super herlig stemning mellem alle, denne søndag, og virker som nogle man har mødtes med mange gange før, så det er bare som en stor familie. Det har været en gennemgående fed dag, med glade mennesker omkring en, og så ville de gerne lære, og dele erfaringer, så det kan jo næsten ikke blive bedre.

Vi glæder os allerede til den næste samling, og den kommer du naturligvis også til at høre om, både her, og på de sociale medier, hvor vi naturligvis også er aktive.

Billeder og Video

Vi har oprettet et album på Facebook, hvor du allerede nu kan se vores træner Jan, og de 9 Ambassadører, der mødte op til træning denne søndag. Se album med billeder her – Dette album fylder vi endnu flere billeder i, lidt senere denne søndag, så du kan se mere fra den første træning.

Instagram:

Her kom der også et par video, og dem finder du herunder.

Video 1

Video 2

Video 3

Tusind tak for en fed dag, det var dejligt, endelig at komme i gang med dette projekt.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk