Motocross Nyheder

Weekend træningerne bliver forstyrret af endnu mere regnvejr

LMCK Crosslejr 2023, Lindknud Motocross Klub, MX, Micro, Motocross, Crossbladet, MX Billeder, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Kraftig regn, Lindknud Motocross Klub 2023

Midt på sommeren kom der meget regn, og det ser bare ud til at fortsætte i et væk, og forstyrrer nu weekend træningerne.

Det vil ingen ende have, der kommer bare meget regn i denne uge, og det fortsætter i et væk, hvilket sætter weekend træningerne i fare. Hvor meget vand kan landets baner overhovedet klare efterhånden, for det må da snart være kommet dertil, at de ikke kan trække mere, og det bare bliver værre og værre. Selv nogle af landets gode sandbaner har problemer med at suge vandet.

Søger mod Nord

Som vi kan se det, så er det et bælte over Viborg, der har de bedste muligheder for at man kan komme ud at køre noget træning, men specielt Thy og Skagen er godt inde, den kommende weekend, for her ligger de på under 10mm vand, mens de længere nede i landet, roder med alt mellem 20 og 50mm, og det er bare ugens to første dage, så kommer alt det andet senere.

Uge 46 er en gyser

De kære vejrprofeter har mange gode ideer om vejret, men denne uge 46 er lidt af en gyser, for ikke nok med at der kommer en hulens masse vand, så snakker de også om slud og sne, samt nattefrosten er begyndt at røre på sig. Vi ved jo at det nok vil komme på et tidspunkt, men vi går ud fra at de nok heller vil have frostvejr, fremfor regn på landets baner, og sneen laver heller ikke den store ballade, med mindre der kommer mere end 30-50cm, men det kommer vi næppe til at opleve igen.

Vi skal jo helst gerne ud og se lidt ræs, og der skal også helst gerne være tørvejr, og det håber vi lidt på, at der bliver den kommende weekend, for så ryger vi altså tilbage til Thy. Vi har sat en person til at holde et skarpt øje med banen på de kanter, så vi måske kan ryge afsted.

Vi ses ude på banerne.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk