Motocross Nyheder

Yamaha bLUcRU træning på Ellingbanen druknede i vand

Artikel foto: Kenneth Kaalund, Yamaha bLUcRU træner

En god uges tid havde crossbladet glædet sig til at være med til Yamaha bLUcRU træning på Ellingbanen i Silkeborg.

Tirsdag 19. september 2023, der havde Yamaha bLUcRU lejet hele Ellingbanen hos Silkeborg Motorsport, hvilket betød at der denne dag, var lukket for almindelig træning. Crossbladet var blevet inviteret med til denne træning, og var noget vi virkelig havde glædet os til, for vi har hørt rigtigt meget spændende om dette projekt, og så var det på vores tidligere hjemmebane, kort fra kontoret.

Rigtigt flot vejr, lige indtil…

Der har virkelig været godt vejr, frem mod denne træningsdag, hvor vi om søndagen var på tur i Nordjylland, men så blev der pludselig lovet regn, og knap så godt vejr. Vi havde flere gange fat i den gode Kenneth Kaalund fra KKA, der er træner på Yamaha bLUcRU, da vi om nogen kender lidt til Ellingbanen, specielt i sådan et vejr, men svaret var det samme, vi møder op 16:30 og træner.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Yamaha bLUcRU træning på Elllingbanen
Artikel foto: Yamaha bLUcRU træning på Elllingbanen
Artikel foto: Yamaha bLUcRU træning på Elllingbanen

Ankom 16:00

Nu har vi jo luret de kære MX kørere, for når de siger der er mødepligt, klokken 16:30, så er der altid nogen klar en halv time før. Vi kørte afsted, så vi kunne være der 16:00, og det stod bare ned i stænger (læs: det regnede vildt), og på vejen derud, der tænkte vi, at der her bliver da helt sikkert aflyst, specielt fordi et stort antal baner udenom, havde lukket, grundet de store mængder vand.

Storsmilende Kaalund

Altså vi tager hatten af for den altid positive Kenneth Kaalund (vi har ikke oplevet andet) der stod storsmilende i ryttergården, da vi kom til Ellingbanen. Her var der allerede kommet et par kørere, og så skulle der ellers laves overdækning, med et ukendt antal telte, så man kunne komme lidt i tørvejr, selvom det var svært, for vinden kastede regnen herind også.

Kaalund vil bare det her..

Mange ville aldrig have mødt op, eller opgivet på forhånd, og aflyst dette, men Kenneth Kaalund, vil bare så gerne motocross, og det lyser ud af ham. Kenneth var kørt den lange tur fra Fyn, og til Silkeborg, og skulle bare havde samlet så mange af de 18 forhåndstilmeldte kørere, og så skulle de i gang. Nogle meldte afbud, andre droppede det efter opvarmningen, og så var der den lille hårde kerne, der gerne ville lære lidt, selvom det mere eller mindre var urimelige vilkår (ingen nævnt, ingen glemt). Det var langt fra en en almindelig og normal træning, men det er jo her, man kan lære noget.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Yamaha bLUcRU træning på Elllingbanen
Artikel foto: Yamaha bLUcRU træning på Elllingbanen
Artikel foto: Yamaha bLUcRU træning på Elllingbanen

Det regnede i et væk

Det regnede fra da vi kom klokken 16:00, til de stoppede træningen på slaget 18:35, og vi tager sgu hatten af for de unge mennesker, og ikke mindst deres forældre, der ikke gav op, og prøvede at få det bedste, ud af det. Crossbladet havde ikke en jordisk chance, for at komme ud på banen, og tage nogle billeder, så dem vi fangede var på mobilen (@crossbladet.dk – Instagram) og så en stak, enten inde i klubhuset, eller ud af døren fra klubhuset, så man kan få en lille ide om vejret.

Billederne fra artiklen, og lidt flere, kommer i et album på Facebook.

Vi prøver igen

Vi kunne simpelthen ikke finde ja-hatten som Kaalund havde med sig, så derfor skal vi simpelthen med på en ny Yamaha bLUcRU træning, et sted i Danmark, når vejret er bedre.

Stay tuned in…

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk