GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Aalborg Motor Klub får 50.000kr af AN-TV Pulje til maskiner og tøj

Artikel foto: Magnus, Jan, Morten og Bo, hos MX Nord

Aalborg Motor Klub har fået tildelt 50.000kr efter de søgte om det hos AN-TV, som er brugt til nye prøvemaskiner og tøj.

AN-TV havde en pulje med penge, der skulle fordeles til masse forskellige områder, man kunne søge om, og her havde Aalborg Motor Klub søgte om penge til to nye prøvemaskiner, og noget crosstøj. Dette blev godkendt for noget tid siden, og sidenhen bestilt, og mandag 15. januar 2024, kunne formanden Morten Christiansen, fra  Aalborg Motor Sport (artikel foto) afhente to helt nye Yamaha TT-R 50 og en TT-R 110, samt noget crosstøj og udstyr, hos den lokale MX Nord, der stod klar med den gode service, og hurtig levering.

Tilbyder prøvekørsel

Aalborg Motor Klub, også kendt som Dall banen, i Aalborg, har hele tiden haft mulighed for at tilbyde prøvekørsel, så nye, og nysgerrige, kunne komme på besøg, og prøve denne sportsgren. De har i forvejen en PW50, en PW80 og en Suzuki 125 laveffekt, så med de to nye maskiner, så dækker de meget bredt, og kan tilbyde endu flere prøveture, til kommende MXére.

Vil du prøve Motocross i Aalborg

For at gøre det hele en tand lettere for dig, hvis du gerne vil prøve at køre motocross, så kan du sende en mail til Kenneth Kruse, som står for dette. Du kan kontakte Kenneth på starttilcross@almk.dk og så vil han hjælpe dig videre, hvor i sammen kan finde den rette dag.

Se også: Læs artiklen fra vores første besøg hos Aalborg Motor Klub

AN-TV, Aalborg

Læs mere om AN-TV

Tillykke med de nye maskiner, det er godt tænkt, og vil uden tvivl gøre en masse glade, og forhåbentlig også tiltrække mange nye kørere til denne herlige verden.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk