Motocross Nyheder

Alfred Sveistrup har fået den nye maskine, og har kørt Indoor MX

Artikel foto: Alfred Sveistrup

Det var ikke den sidste video, vi fik at se med Alfred Sveistrup, for der er ild i hans Youtube kanal, med nye oplevelser.

Den 17. Oktober 2023 troede vi at det var den sidste video med Alfred Sveistrup, for her sluttede han sæsonen på Motorsportcenter Fyn. Men sådan er det langt fra, for der er ild i hans Youtube kanal, hvor han fortsat bliver ved med at poste video, om hans mange motocross oplevelser, hvilket vi syntes er super fedt, og er en af mange grunde, til at vi deler det med jer.

Ny maskine

Alfred fik jo lov til at låne en maskine, ja faktisk hans egen, selvom den var solgt, til at afslutte sæsonen med, inden han fik sin nye maskine, og nu er den altså kommet hjem. Der er mange nye ting, ved at gå fra en 50cc til en 65cc, blandt andet det med en kobling, og skifte gear.

Se video med hans nye 65ér herunder:

MX Indoor Herning

Der findes som mange allerede ved, en indendørs hal i Herning, hvor man kan køre motocross, selvom det er regnvejr, mørkt og kedeligt, udenfor i lille Danmark. Det er et sted som Alfred allerede har besøgt mange gange, og kørt, men det er første gang på hans 65cc.

Se hvordan han klarede det herunder:

Følg ham på Youtube

Du kan se Alfred´s mange VLOG´s på Youtube – Se hans kanal her

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk