Motocross Nyheder

Alfred Sveistrup sluttede sæsonen af på Motorsportscenter Fyn

Artikel foto: Alfred Sveistrup

Alfred Sveistrup har lagt en ny video online på hans kanal, men kan det være den sidste vi får at se i 2023?

Efter crossbladet.dk åbnede i marts måned 2023, har vi mødt mange herlige mennesker i denne motocross verden, og en af dem er Alfred Sveistrup, der med hjælp fra sin far, har lavet en fed Youtube kanal, hvor de opdatere med VLOGS fra de steder, som de besøger i landet.

Fyns Cup 2023

Alfred har for nogle dage siden, lagt en video online, hvor han sluttede sæsonen af på Motorsportscenter Fyn, til Fyns Cup 2023. Her kørte han på sin gamle maskine, han faktisk lige har solgt, men fik lov til at låne den, en sidste gang af Malek og Sami (farmand), så igen kan man se det store overskud, der findes i denne motocross verden, hvor man bare gerne ser så mange på banen, som muligt. Konkurrenter eller ej, så er det jo sjovest at have så mange bag bommen, som muligt, og det er hvad motocross, quad og hvad der ellers er, kan.

Herunder du se den seneste video, der er lagt online.

(Klik play på skærmen, for at se video)

2023 går på hæld

Sæsonen er mere eller mindre slut for de fleste, hvor nogle lige mangler at køre de sidste klubmesterskaber, men vi håber da, at der kommer lidt mere på Alfred´s kanal, inden vi lukker og slukker for 2023. Nu må vi se hvad de finder på, ellers er vi helt sikkert klar igen, i 2024.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk