Ambassadør Information

Allerede nu kan du se dele af vores ambassadør tøj, der er klar

Artikel foto: Crossbladet.dk Ambassadør tøj, Powered By SOS Racing Parts

Crossbladet laver i samarbejde med SOS Racing Parts noget super fedt tøj og klister, hvor vores miniplade design er med hele vejen, og skaber det fedeste look på banerne.

Vi kan allerede nu løfte sløret for noget af det tøj man kan købe for små penge, gennem en af vores tre pakker, der bliver frigivet i den kommende uge. Vores miniplade, har været så populær, at vi har valgt at køre dette design gennem det hele, både klister og tøj.

Fedt design

Vi syntes det er blevet mega fedt, og glæder os til at kunne vise det hele i sin helhed, men lige nu kan du se noget af det, og hvordan du kan forvente, det kommer til at se ud. Artikel foto er vores kommende crosstrøje, der er færdig, og her har man, som på alle delene, rig mulighed for at få sine egne sponsorer på også. Du kan se fronten af crosstrøjen på det indsatte billede, og på ryggen, der kommer ens navn og nummer, samt vores miniplade.

Softshell Jakke og Vest

Herunder kan du se en softshell jakke (med ærmer) og det er ryggen du ser. På vesten (uden ærmer) har man sit navn og kørenummer på ryggen, da man jo kan køre med denne på. Både jakke og vest har ens kørenummer inde i tøjet, så man kan se det eksempelvis inde i hatten, og er topblæret.

Artikel foto: Crossbladet.dk Ambassadør Softshell Jakke, Powered by SOS Racing Parts

Crossbukserne

Herunder kan du se vores crossbukser, hvor også ens kørenummer vil stå inde i bukserne, og på bagsiden af bukserne, der vil man have sit navn også, så ingen er i tvivl, når du er foran.

Artikel foto: Crossbladet.dk Ambassadør crossbukser, Powered by SOS Racing Parts

Så du noget af vores ambassadør klister?

For en lille uges tid siden, der kunne vi poste et billede af en bagskærm, der havde fået monteret vores ambassadør klister, og her går den røde tråd igennem. Også her, ligesom på tøjet, er der naturligvis plads til ens egen sponsorer, udover vores ambassadør design. Se vores klister her

Læs mere om processen

Vi har lavet en artikel her med et overblik

Vi glæder os helt vildt til at vise jer det hele, om kort tid.

/crossbladet


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk