Ambassadør Information

Sådan kan du blive crossbladet.dk ambassadør og opnå fordele

Artikel foto: Vores nye design

Vi er kommet et stort skridt videre i den lange proces, med at skabe et ambassadør område, i samarbejde med SOS Racing Parts i Silkeborg. Her kan du læse om hvordan det hele foregår.

Artiklen er opdateret 4-11-2023 klokken 05:30 (nederst)

Crossbladet laver i samarbejde med SOS Racing Parts i Silkeborg et ambassadør område, hvor man kan komme med, hvis man køber en af vores tre forskellige pakker. Her vil vi prøve at forklare hvordan det hele hænger sammen, hvordan det kommer til at foregå, og hvordan man kan få fingrene i dette. Det har været en længere proces, men nu er vi tættere på målet, end nogensinde før.

Opstarten

Lige nu er vi fortsat i opstarten, hvor alt skal produceres, men som nogle allerede har opdaget, så er vores design på plads, og er blevet kørt, til den første maskine. Ude “bagved” altså der hvor ingen kan se noget, der har en et par super skarpe grafikere været godt i gang, og har lavet en masse fede ting klar, udover vores nye ambassadør klister, såsom pitboard, jakker, t-shirts, osv osv, men mere om dette, længere nede i artiklen. Vi har udvalgt en ung person, som er 100% neutral, og altså ikke kører på et team, som skal have monteret vores ambassadør klister på sin maskine, og trækkes i det tøj, der hører med til pakkerne, og bruges som model, til den helt store landingsside, der snart kommer online, hvor kan få det komplette overblik af dette.

Se også: Se billeder af vores nye design monteret på en bagskærm

Sådan kommer det til at foregå

Herunder kan du se hvordan det hele vil foregå, når vi har det hele online, og klar. Vi arbejder hårdt, i tæt samarbejde med SOS Racing Parts, med at få pakkerne klar, som vi allerede nu ved, hvad skal indeholde, og har priserne klar, hvor alle har en mulighed, for at være med.

Når vi har det hele klar hos SOS Racing Parts i Silkeborg (alle tre pakker) så mødes vi alle, hvor der skal tages billeder af køreren med maskine, der har monteret vores klister, tøjet med vores design, kørerens navn og nummer, og det som kommer med i pakkerne.

Når alt dette er klaret, formentlig medio november 2023, så kommer landingssiden online, så man kan få det komplette overblik, med indhold og priserne.

Se også: Her i artiklen kan du se det nye crossbladet.dk design

Når denne landingsside kommer online, så har vi også en dato klar, hvor alle der har interesse i dette, inviteres på besøg hos SOS Racing Parts i Silkeborg, hvor man kan se alt, prøve tøjet, og bestille sin personlige crossbladet.dk ambassadør pakke, hvor vi naturligvis er værter for en pølse, sodavand osv.

Når man vælger at købe en crossbladet.dk ambassadør pakke powered by SOS Racing Parts i Silkeborg, så bliver man automatisk inviteret i et lukket fora på Facebook, der er et unikt område, skabt at crossbladet.dk og SOS Racing Parts. Her vil man få specielle tilbud, kunne deltage i lukkede konkurrencer, unikke events, hvilket kan være træninger, foredrag, osv osv. Vi har ingen faste tilknyttet, men vil skabe noget unikt, så man ikke kommer til at køre i den samme rille året rundt.

Når man som kører vil købe sådan en pakke, med vores design, så kan man naturligvis også få sine egne sponsorer med på klister og tøj, dog med vores design.

Ydermere så kommer der en masse fede ting, man kan tilkøbe, udover indholdet i pakkerne.

SOS Racing Parts i Silkeborg står for alt salg, design med egne sponsorer, og forsendelse.

Vi glæder os alle til at kan vise det frem til jer, og ikke mindst kunne forkæle jer med en masse fede, og spændende ting, så vi sammen kan sætte fokus på motorsporten, uanset om man køre motocross, quad, enduro, pitbike osv osv. Her er alle lige, og ingen hævet over andre.

Opdatering 4-11-2023 klokken 05:30

Vi kan nu afsløre at pakkerne er færdige, og bestilt, samt at vores crosstrøje er trykt, og det hele har den røde tråd gennem, hvor vores crossbladet.dk mini plade går igen. Det er virkelig blevet fedt, og du kan i starten af den nye uge mandag, eller tirsdag (6-7-11) se vores ambassadør landingsside, med de tre pakker, hvad de indeholder, samt priserne, hvor alle kan være med. Ydermere kan du også se en dato, hvor vi afholder en sammenkomst hos SOS Racing Parts i Silkeborg, hvor man kan se, røre, prøve, og bestille vores ambassadør pakker, og de passer perfekt under juletræet.

/Crossbladet.dk


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk