Ambassadør Information

Ambassadører kan tilkøbe en masse fede specialdesignede ting

Aksel Kugelmann, Crossbladet.dk Ambassadør, Crossbladet, SOS Racing Parts, MX, Motocross, Motocross Nyheder, MX Billeder
Artikel foto: Aksel Kugelmann 475, med Crossbladet.dk klister

Når man bliver aktiveret som Crossbladet.dk Ambassadør, så kan man også tilkøbe en masse fede specialdesignede ting.

Når man køber en af vores tre ambassadør pakker gennem SOS Racing Parts, så bliver man også automatisk aktiveret som Crossbladet.dk Ambassadør, hvor man får adgang til et lukket område på Facebook. Som ambassadør, så vil kunne opnå en masse lækre tilbud og rabatter, men også får mulighed for en masse forkælelse, og underholdning, ingen andre laver.

Specialdesignede ting

Vi får lavet en masse andet, end hvad du kan se i ambassadør pakkerne, som man vil kunne tilkøbe ved siden af, naturligvis til konkurrencedygtige priser. Udover den lækre softshell vest, man finder i Guldpakken, så kan man få den med lange ærmer, både i en tyk, og en tynd udgave. Der vil komme en masse andet spændende, som Miljømåtte, Pitboard, Hoodies, Caps, T-shirts osv.

Softshell Jakke

Artikel foto: Crossbladet. Softshell jakke

På jakken, der vil ens navn og nummer være inde i tøjet, samt på brystkassen. Ryggen har vores mini plader, mens man på vesten har det samme, dog med navn og nummer på ryggen også, da man kan køre i den. Alt sammen har naturligvis den røde tråd, hele vejen igennem.

Se alle pakkerne hos SOS Racing Parts

Søndag 19. November 2023, der har vi release party hos SOS Racing Parts i Silkeborg, hvor man kan se det hele i virkeligheden, hvor også Aksel Kugelmann vil være til stede med hans maskine. Her vil han stå som model med vores ambassadør tøj på også, så man kan se det hele.

Læs mere om vores release party i artiklen her

Tilmeld dig begivenheden med det samme her

Vi glæder os til at se jer.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk