Crossbladet

Du er inviteret til Ambassadør Release Party hos SOS Racingparts

Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX, Motocross, Quad, Pitbike, MX Billeder,
Artikel foto: Crossbladet.dk

Så mange nok allerede har set, så er vores Ambassadør pakker blevet frigivet, og i denne forbindelse, inviteres du med til release party hos SOS Racingparts i Silkeborg.

Crossbladet.dk Ambassadør kan man blive hvis man køber en af vores unikke pakker, der er vores helt eget design, taget ud fra vores meget populære miniplade. Hvis man vælger at købe en af de tre unikke pakker, og som minimum får vores klister design på cyklen, så bliver man automatisk aktiveret som ambassadør, hvor man får adgang til et lukket forum, på Facebook.

Tilmeld dig vores begivenhed

Crossbladet.dk afholder i samarbejde med SOS Racingparts i Silkeborg, et release party, hvor vi er værter for en pølse og en vand, når man kommer og ser alt vores nye. Vi kunne rigtigt godt tænke os, at have en ide om, hvor mange der ville komme på besøg og se, røre, prøve, og bestille, noget af alt det nye vi har skabt, så man kan tilmelde sig vores begivenhed på Facebook.

Ambassadør begivenhed, Facebook begivenhed, Crossbladet.dk, Crossbladet.dk Ambassadør, SOS Racingparts,
Artikel foto: Facebook begivenhed

Søndag 19. November 2023 – 10:00 til 15:00

Herunder kan du finde frem til vores begivenhed, og give os besked om deltagelse.

  • Tilmeld dig gennem SOS Racingparts her
  • Tilmeld dig gennem Crossbladet.dk her

Har du set pakkerne?

Der er skabt tre unikke og ret fede pakker, så man blandt andet kan få crossbladet.dk på sin maskine, men det indeholder langt mere end bare klister, og så endda for rimelige penge.

Se alle pakkerne på siden her

Vi håber at se en masse, hos SOS Racingparts.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk