Begivenheder

Bliv klogere på Anti Doping Danmark med DMU Motocross

Det sker, Begivenhed, Her og nu, Forening, MX, Motocross, Quad, Enduro, Trial, Pitbike, Crossbladet
Artikel foto: Det sker..

DMU Motocross giver pårørende, trænere, klubledere, kørere, muligheden for at blive klogere på arbejdet med antidoping.

Doping findes i alle sportsgrene, uanset hvor flot billedet er, og det kan være noget der er planlagt, eller som dukker op efter en tur i byen, uden at man ved det, eller tænker over det. Men doping kan bekæmpes, og hører ikke hjemme i nogle sportsgrene, heller i motocross, quad, pitbike osv. Hvis man har en mistanke, men ikke helt har styr på hvordan det egentligt hænger sammen, eller blot ønsker at blive klogere indenfor emnet, så tilbyder DMU nu et kursus, tre forskellige steder i landet.

Jylland og Sjælland

DMUsport.dk skriver i deres artikel at de tilbyder en spændende og lærerig præsentation med DMU´s antidoping underviser Jesper Holm, der tager dig gennem flere forskellige emner. Varigheden på dette kursus er på omkring to timer, og kan opleves i Brøndby, Viborg og Randers.

Læs også: AES Kontrol hos Hadsund Motor Klub til MX Nord Cup 2023

Målgruppen

Forældre, klubtrænere, klubledere og kørere, som deltager i nationale og internationale stævner, skriver DMUsport videre på siden med informationen. Læs hele artiklen her hvor du også kan se, hvordan man bliver tilmeldt dagene, hvor de afvikles her i november måned 2023.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk