GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Crossbladet

Crossbladet.dk kan byde MX Nord velkommen som annoncør i 2024

MX Nord, MX Udstyr, MX, Motocross, Crossbladet,
Artikel foto: MX Nord

Det er med stor glæde, at vi kan byde endnu en annoncør velkommen hos crossbladet.dk og det er MX Nord.

Vi har endnu en gang været til kaffe hos Bo F. Madsen, der er indehaver af MX Nord, og her kunne vi denne gang forlade butikken med en helsæson aftale. MX Nord er med til at gøre en forskel, og har benene helt plantet nede i den Jyske muld, hvilket passer perfekt ind hos crossbladet.dk så det er en fornøjelse at få en virksomhed med ombord, der uden tvivl er med til at gøre en stor forskel, både for vores læsere, men i den grad også for vores ambassadører, der er tilknyttet crossbladet.dk

Fem stjernet service

Når man handler hos MX Nord, så får man en fem stjernet service, både når man er til stede i den fysiske butik, men også når man handler online, og det er noget som kunderne lægger mærke til, og er en af mange grunde til, at de gerne vender tilbage.

Læs også: MX Nord er officiel Yamaha forhandler, men har alt til MX

Bredt udvalg af produkter

MX Nord er ikke kun Yamaha forhandler, de kan også skaffe reservedele til alle andre maskiner, hvilket mange benytter sig af, allerede i dag, men der er altid plads til flere. Deres fysiske butik, og online shop har alt hvad man skal bruge, hvis man gerne vil i gang med denne sportsgren, herunder en masse udstyr, hvor alle kan være med, uanset størrelsen på ens budget, der varierer meget. Vi kan varmt anbefale at man handler hos MX Nord, uanset om man fanatisk Yamaha kører, eller noget helt tredje, for det er langt større end hvad man lige regner med, og her får man en god behandling.

MX Nord, MX Udstyr, MX, Motocross, Crossbladet,
Artikel foto: MX Nord butikken i Klarup

Crossbladet anbefaler MX Nord

Vi kan uden at blinke anbefale MX Nord, for her har man ikke bare med mennesker at gøre, der har en stor viden, både i butikken, eller på værkstedet, men også med mennesker, der virkelig går op i denne sportsgren, og er imødekommende, og hjælpsomme, uanset hvor man møder dem.

Besøg dem hos mxnord.dk og gå på opdagelse.

Velkommen ombord.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk