MX Udstyr

MX Nord er officiel Yamaha forhandler, men har alt til MX

Artikel foto: Bo Finnerup Madsen, Indehaver af MX Nord

Crossbladet har været på besøg hos MX Nord i Klarup ved Aalborg, og her finder man alt hvad hjertet begærer til Yamaha.

Gennem stort set hele 2023 sæsonen har vi set maskiner med navnet MX Nord, eller hørt personer snakke om stedet, uden egentlig at vide så meget mere om det. Det er noget som blev ved, frem til afslutningen af sæsonen, hvor vi så mødte Bo Finnerup Madsen (artikel foto) til en Yamaha demo dag, hos Thy Motocross Klub, og kunne for første gang, endelig få hilst på personen bag. Vi kunne med det samme fornemme, at Bo var helt nede på jorden, uden de helt store armbevægelser, og selvom vi takkede pænt nej til hans kaffe, så følte vi os velkommen, og kunne høre lidt nærmere ind til hans forretning, der havde hjemme i Klarup, i det Nordjyske.

Er der kaffe på kanden

Efter noget tid, så kontaktede vi Bo, og hørte om der var kaffe på kanden, hvis vi kiggede forbi hans forretning, og kiggede lidt, og det var der skam. Vi tog turen til Nordjylland i ugen, frem mod Julen 2023, og her kunne vi gå rundt og kigge lidt på, hvad MX Nord egentlig var for en størrelse, og hvad de havde at byde på. Vi havde ikke været i butikken ret lang tid, før hans kone Jeanette kom med kaffe, og lidt sødt til tanden, og her gik vi faktisk og ventede på af kaffekanden kom, men da den ikke dukkede op, så måtte vi lige hen og kigge lidt i de lidt “store” kaffekopper, og kunne se, at der rent faktisk var kaffe deri, men altså “kun” en halv kop, fordi de var så store. Til deres held, så var det faktisk en god kaffe, (4,5/5), så det reddede jo det hele, men sådan noget siger man jo ikke når man er på besøg, men de vidste at det ville komme, for vi kigger jo altid på kaffen, uanset hvor vi er.

Har været i sporten over 10år

Bo F. Madsen fortalte til crossbladet, at han har været med i sporten, i omkring 10-12år, men han syntes at der ligesom manglede et eller andet, og det var noget han kunne byde ind med. Det var som sådan her det hele startede, da MX Nord så lyset tilbage i 2022.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: MX Nord

Gård med hestestald

MX Nord har hjemme på bopælen, og der var hestestald, med flotte opmurrede hestebokse, men hvis man nu fjernede dem, så ville man have et fornuftigt rum. Selvom det eksisterede, så skulle der søges om byggetilladelse, til at lave det nye, og det rykkede en lille smule i planerne, men ikke meget. Planen var at åbne MX Nord i februar 2022, men det skred lidt, så de kunne åbne dørene på Kristi himmelfartsdag 2022, hvor der var butik, lager og et værksted, med plads til 3-4 maskiner.

Parkeringsplads, indkørsel og butik

MX Nord har hjemme i udkanten af Aalborg, i en by der hedder Klarup, men også her er de lidt væk fra selve byen, i et område, hvor der er begyndt at komme lidt huse til. Der er en fin indkørsel, med en parkeringsplads, og så en lang bygning, hvor det hele sker.

Når man kommer ind af døren, så er der en kasse, og til højre, der finder man deres værksted, hvor der var godt med aktivitet, da vi kom på besøg. Når man kigger til venstre for kassen, så har man selve butikken, omkredset af et lagerområde, og det var faktisk fornuftigt bygget op.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: MX Nord butikken i Klarup
Artikel foto: MX Nord butikken i Klarup
Artikel foto: MX Nord butikken i Klarup

Har alt til MX

Der er alt hvad man skal bruge, hvis man gerne vil starte med at køre motocross, men der er også udstyr at finde til den professionelle. Hvis man gerne vil have et overblik hjemmefra, hvad man kan finde hos MX Nord, så kan man smutte en tur online på deres online shop, hvor man kan se det meste, men det er jo ikke helt det samme, som at være til stede i butikken, og kan røre ved det.

Officiel Yamaha forhandler

Vi kunne ret tidligt på året, godt fornemme at MX Nord havde med Yamaha at gøre, men det er kun Yamaha, man kan finde hos MX Nord, og det er fordi de ikke må have andre maskiner. Det betyder dog ikke, at man kan finde reservedele til andre maskiner, for det har de også.

Jan Sørensen styrer værkstedet

Det travle MX Nord værksted, havde nok at se til, og her stødte vi på Jan Sørensen, der var ved at rode med en maskine. Jan har vi set før, for han er fra den hårde kerne af Classic Cross kørere, og når han ikke selv kører, så hjælper han andre kørere med at skrue i maskinerne.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Jan Sørensen, værkstedet hos MX Nord
Artikel foto: Værkstedet hos MX Nord
Artikel foto: Værkstedet hos MX Nord

Stor interesse i sporten

Vi gik lidt rundt og kiggede, og snakkede med folkene i butikken, og her kom vi ind på flere samtaler om sporten, og naturligvis nogle lune, Nordjyske røverhistorier, men dem lovede vi at holde for os selv. Både folkene bag MX Nord (Bo og Jeanette) den ansatte (Jan) i værkstedet, kunne man mærke, have en stor passion for sporten, og ville gøre alt for at kunne glæde sine kunder. MX Nord er en af de unge forhandlere, i takt med at de har været aktive i omkring 1,5 år i skrivende stund, men det virkede som om de havde været til stede i en menneskealder, med den viden som der var.

MX Nord

Hvis du ikke har været på besøg i deres butik i Klarup, så kan vi varmt anbefale det, og hvis du bliver tilbudt en kop kaffe, så ved du også at den er kommet i koppen. 😉

Her finder du frem til MX Nord

Adressen: Lodsholmvej 2, 9270 Klarup

Hjemmesiden: mxnord.dk

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk