Crossbladet

Crossbladet har fået klister på hos SOS Racingparts, i Silkeborg

Artikel foto: Flot klister fra SOS Racingparts, Silkeborg

Onsdag formiddag rullede Crossbladet omkring SOS Racingparts i Silkeborg, hvor direktøren selv, satte klister på.

Vi har gennem noget tid, snakket med SOS Racingparts i Silkeborg, omkring klister (som det jo hedder, når man er ung, med de unge) på vores rullende kontor, og onsdag morgen så lykkedes det. Til vores og medarbejdernes store overraskelse, så var det Anders selv, der stod for at sætte det på, men det lykkedes han nu med, som du selv kan se på billederne, af det rullende kontor.

Kaffe på kanden

Nu kan man se hvor vognen er fra, og hvor man også kan komme forbi og få sig en kop kaffe, hvis man altså står tidligt op, og det er også en af grundende til, at vi tager ydrepladserne på banen, og ikke midt inde i ryttergården, hvis vi kan slippe for det, for det er næppe mange kørere der sætter pris på en morgenfrisk type, der er lidt for vågen ved 04:30, 05:00 tiden.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klister på det rullende kontor, crossbladet.dk
Artikel foto: Klister på det rullende kontor, crossbladet.dk

SOS Racingparts er sluppet godt fra det, og så skal vi bare have lidt mere på, og hvad det så bliver, ja det får du at se, når vi kommer rundt omkring i landet. Der er jo mange steder på det rullende kontor, der kan dækkes til med klister, men vi tager en dag af gangen.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk