MX Udstyr

SOS Racingparts kan lave alt det lækre lir, som man drømmer om

Artikel foto: Anders Lyngaa, indehaver af SOS Racingparts

Crossbladet har været på besøg hos SOS Racingparts i Silkeborg, og de kan lave en masse lækkert design og lir, uanset om det er til din motocross-maskine eller bilen.

Vi har besøgt en af de førende virksomheder, med custommade design, til alt hvad hjerter begærer, uanset om du er privatperson med en fiks design ide, hobby motocross kører, professionel eller midtimellem. Denne virksomhed hjælper med at gøre drømme til virkelighed, sådan bogstaveligt talt, for hvis man vil have nogle fede klistermærker på sin crosser, traileren, crossbilen, you name it, så er dette stedet. Vi har besøgt en virksomhed, med et ungt team, der arbejder tæt, uden den store plads, og der sker rigtigt mange ting, og de får noget udover disken.

SOS Racingparts

Når man kommer ind af døren hos SOS Racingparts i Silkeborg, så er man slet ikke i tvivl om dette er stedet for dig, for der er mange fede indtryk, med det samme, og man kan slippe drømmene løs. Det er lidt svært at forklare, men når man kommer ind af døren, så bliver man bombarderet, på en stille måde, med ideer til, hvordan dit design kan se ud, og hvor man enten kan vælge noget, der er lavet, eller noget, hvor du selv vælger, eller den altid spændende kombination, af dig og SOS.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Indgangen ved SOS Racingparts
Artikel foto: Indgangen ved SOS Racingparts
Artikel foto: Indgangen ved SOS Racingparts
Artikel foto: Indgangen ved SOS Racingparts

SOS Racingparts kan lave alt

Det er faktisk kun dig, som kunde, der sætter begrænsninger hos SOS Racingparts, det er i hvert fald vores oplevelse, efter et tre timers besøg i virksomheden, onsdag formiddag. Det er overvældende meget, som de allerede arbejder med, og kan lave, og vi får med garanti ikke nævnt alt det, som de laver en masse af, men det er alt fra lækkert “klister”, naturligvis komplet, til din motocross maskine, på alt plastic, på hoodies, t-shirts, crossbilen, traileren, quads, vandski, speedway, gadecykler, osv osv. Ja, de har faktisk hjulpet en knægt, der kom ind i butikken, og gerne ville have lavet sin cykelhjelm, også selvom de aldrig havde lavet det før, men resultatet, lyste ud af knægtens øjne, så ingen opgaver er for små, ej heller for store. – Du skal tænke Custommade –

Caprani Racing kom forbi

Crossbladet havde startet vores laptop og, og var begyndt at lave noter, for der var virkelig mange ting at holde styr på, og en time senere, så stod Mikkel Caprani i døren, og skulle have lavet lidt forskellige ting. Det var første gang i mindst 30år, vi havde hilst på ham, men kemien var der med det samme, og det var ligesom at genoptage en samtale, vi ikke blev færdig med dengang.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Rune sætter reklame på Caprani´s bil – Hr. Caprani til højre
Artikel foto: Rune sætter reklame på Caprani´s bil

Drejer sine egne nav

SOS Racingparts er langt mere end “bare klistermærker” de sælger også dæk, og har en dækmaskine, men de har noget rigtigt lækkert, som de selv laver. De drejer nemlig deres egne nav, eger, nipler, og dækstrammer, og igen så kan man få det – Costummade – i “årets farve” der her i 2023, er en fræk lilla, men du kan naturligvis selv vælge den farve du gerne vil have, så laver de det til dig.

Men det stopper slet ikke her, for når du så vælger sådan en farve til dit nav, så bliver det lavet som en helhed, til din maskine, hvor blandt andet også tandhjul, osv, bliver i denne farve, så det hele går igen, på hele maskinen. Der er simpelthen ikke nogle begrænsninger, for fede ting, man kan få lavet, og hvis man kommer i tvivl, så har de et ungt team, der har helt styr på design, og hjælper dig, med at gøre drømmen mulig. SOS Racingparts kan hjælpe dig i gang fra bunden af, eller gennem nogle ideer, som du har, endda hvis du har lavet nogle tegninger, ud fra dine drømme.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Nav proces, SOS Racingparts i Silkeborg
Artikel foto: Nav proces, SOS Racingparts i Silkeborg
Artikel foto: Nav proces, SOS Racingparts i Silkeborg
Artikel foto: Nav proces, SOS Racingparts i Silkeborg

Drejer, Farver og Monterer

SOS Racingparts drejer sine nav, af to omgange, og denne proces tager omkring et par timer, per nav. Herefter farves de, og så ryger de videre til montage, og hjulet gøres klar. Processen er naturligvis kogt lidt ned, men de laver selv det hele, fra en blok, til navet er klar.

Det summede i virksomheden

Der gik ikke lang tid, fra crossbladet ankom, til det hele summede, og her var alle i gang, naturligvis også chefen Anders selv. Der var lige et par deadlines, der skulle klares, og så kunne vi jo gå rundt og tage lidt billeder imens, uden at forstyrre alt for meget. Udover Mikkel Caprani, så kom Henrik Møller fra WestcoastMX også forbi og hentede noget, han skulle bruge, så det er et samlingspunkt, som Henrik sagde med et stort smil på læben, og det må man sige, at det er, men de har jo alle en fælles interesse i denne sport.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Der sættes sidste hånd på et projekt
Artikel foto: Der monteres et nav
Artikel foto: Der sættes sidste hånd på et projekt

Tænk Custommade

Hvis du tænker custommade, så skal du simpelthen besøge SOS Racingparts, for de vil helt sikkert gøre din sport, en tand federe, med alle deres specielle og unikke designs. Der er slet ikke nogen tvivl om, at dette er et sted, hvor man kan bruge mange penge, og var noget vi manglede, i den tid, hvor vi var aktive i sporten, for det fandtes simpelthen ikke på samme vis, i Danmark. Vi er en smule misundelige på de mange kørere, den dag i dag, for man kan virkelig få lavet noget fedt til sin cykel.

Udover Danmarks grænser

SOS Racingparts er store i Danmark, og nogle man ser på flere Danske teams, men de rækker også udover de Danske grænser, såsom Norge, Sverige, Tyskland, Letland, og så småt også i Frankrig.

Vil du have mere

Så skal du bestemt besøge dem i Silkeborg, for her bliver man budt velkommen med det samme, formentlig af Jonas, der gerne tager imod kunderne i virksomheden. Du kan finde SOS Racingparts, på Lillehøjvej 25, 8600 Silkeborg, men hvis du ikke lige har mulighed for at besøge dem, så kan de naturligvis også hjælpe dig videre, gennem deres hjemmeside, hvor du også kan handle.

Hjemmesidensosracingparts.dk


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk