GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Der var en helt anden stemning til den sidste træning i Kolding 2024

Artikel foto: Rydhave 2023/2024 holdet havde sidste træning

MX Linjen fra Rydhave Slots Efterskole 2023/2024, skulle have deres sidste træning, inden skoleåret snart er omme.

Tirsdag 18. juni 2024, havde vi en aftale med Claus Goul Jensen, og Rydhave Slots Efterskole, om at mødes i Kolding Motocross Klub, som de havde lejet, til deres sidste træning. Skoleåret er snart overstået, for holdet der har gået hos Rydhave 2023/2024, og tiden er som nævnt tidligere, bare forsvundet ud i det blå, med en masse fede oplevelser, og mange nye venner, der følger med i livet.

Helt anden stemning

De unge var venlige, smilende og imødekommende som de plejer, hvilket de også er når vi møder nogle af dem ude på banerne, og nok flere af dem, end vi kan huske, da vi møder rigtigt mange forskellige mennesker. Men der var en helt anden stemning, end da vi mødtes med Rydhave på MX Linjefagstur til Thy, for det virkede som om at det var ved at gå op for dem, at denne tur til Kolding Motocross Klub, rent faktisk var den sidste i deres skoleår, og den kommende weekend, var den sidste på skolen, med deres mange nye venner. De tøffede rundt som de plejer, det er jo teenagere, uden at have alt for travlt, men alligevel styr på tiden, som var kørt ind at man skal huske, ellers vanker der armbøjninger (siges der) vi har bare ikke oplevet det.

Hvad skal i så nu

Det var lidt sjovt at spørge dem, hvad planen så er nu, altså fremadrettet, og en stor procentdel af dem, var slet ikke der, hvor vi var, og svarede en uge frem i tiden. Svaret der gik igen var, vi har sidste weekend på skolen, og så skal vi i Lalandia (her holdes afslutningen), og det var hvad de lige kunne se ud i tiden lige nu, og ikke hvad de skulle efter sommerferien var overstået. Vi har dog lavet et par aftaler, med et par af de unge, og tager fat i nogle andre, for at høre hvordan deres skoleophold har været, når de lige er kommet igennem den sidste tid, og det reelt går op for dem, at de skal videre.

Læs også: Vi besøgte Rydhave Slots Efterskole, på MX Linjefagstur

Anders er her altså også

– I har glemt alt om Anders, griner Claus Goul, da vi står og snakker med ham, i den modsatte ende af banen i Kolding, for kørerne var delt op i to hold, som skulle trænes.

Artikel foto: Anders Jacobsen

Anders kunne slet ikke forstå, at vi ikke havde nævnt ham i artiklen fra Thy og deres linjefagstur, og kun familien Goul, for han var der altså også. Det er korrekt, men om knejterne drillede os, eller om de selv var i tvivl, det ved vi faktisk ikke helt, for vi fik at vide, at han var pedel, og ikke også træner, hvilket han faktisk er. Anders har selv kørt for 10år siden, men det kom vi ikke nærmere ind på.

Rydhave Slots Efterskole

Vi har stadig vores besøg til gode, men i Kolding, der aftalte vi med Claus Goul Jensen, at vi skal på besøg efter sommerferien, når det nye hold starter op, og skal have opholdet der hedder 2024/2025. Her vil vi også kunne møde to af kørerne fra dette skoleophold, der bliver deroppe, og tager 10. klasse med, mens resten er nye elever, og så kan vi forhåbentlig også se deres egen bane.

Det var en super hyggelig dag i Kolding, med en masse unge mennesker, der elsker motocross, og som gerne vil have noget af dette på programmet, videre i livet. Det var spændende at få lov til at være med på sidelinjen, og høre hvad der “foregik i hovedet på dem” når de var ude og træne, og det er jo ikke alt, man kan skrive om, selvom deres forældre nok ville syntes det var interessant.

Billeder og Video

Vi har oprettet et album med billeder på Facebook fra dagen – Se alle billederne her – og så kom der også et par video online på vores Instagram profil, du finder vej til herunder.

Video 1 – Claus Goul Jensen træner

Video 2 – Hygge i ryttergården

Video 3 – Anders Jacobsen træner

Tak for en hyggelig dag, og tak for at få lov til at kigge med på, noget af det, Rydhave Slots Efterskole kan tilbyde deres elever. Vi ønsker jer alle, held og lykke, videre i livet.

Ses ude på banerne..

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk