Motocross Nyheder

Det bliver en løbsweekend med mudder, men det tager vi med

MX Vinter, Vinter åbent, Motocros, MX, Quad, Motocross Nyheder, Quad Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Vinter motocross

Den kommende weekend byder på flere løb, men desværre også regn, så det bliver en mudret omgang, men det tager vi også med, for sådan bliver det formentlig fremover.

Man kan ikke tillade sig at være kræsen, specielt ikke med de klimaforandringer vi står i lige nu, hvor der bare kommer mere og mere regn, uanset tidspunkt på året. Den kommende weekend byder blandt andet på CEMAR i Aalborg, hvor vi dog ikke er til stede, men deres bane er ikke super glad for vand, så dem sender vi naturligvis en positiv tanke, og håber at det bliver gennemført.

Møldrup Motor Klub

Lørdag 8. juni 2024 køres der DMU ATK Træning i Møldrup, efter en fredag med landsdækkende tordenbyger, og så har de som dessert lovet regn, store dele af lørdagen.

Det bliver uden tvivl mudret, for selvom deres bane, heller ikke er så glad for vand, så kan den trods alt tage noget mere end dem i Nord. Søndag køres der DMU C-Pokalløb, og andensidste afdeling af DM Quad 2024, og det bliver en spændende dag.

Vi er noget spændte på hvordan denne weekend bliver, og hvor meget vi kan lave, men som sagt, så kan vi ikke tillade os at være kræsne, for vi skal afsted, og lander i Møldrup lørdag.

Der er ikke andet at gøre, end at tage en dag af gange, og på løbsdagen, en time af gangen, og så håber vi bare på at det hele kan blive gennemført, i ro og orden.

Vi ses til en smadret weekend med masser af ræs..

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk