Motocross Nyheder

Fortsat store mængder vand, driller de Danske Motocross baner

LMCK Crosslejr 2023, Lindknud Motocross Klub, MX, Micro, Motocross, Crossbladet, MX Billeder, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Kraftig regn, Lindknud Motocross Klub 2023

Det bliver simpelthen ved med at regne i Danmark, og fredag kom der en ny sending fra oven, og det driller atter klubberne.

Fredag 26. april 2024, der tikkede de første aflysninger ind, med træning lørdag 27. april 2024, og der kommer formentlig flere, selvom mange ser at banerne er gode lige nu og her. Der er mange som holder vejret, og håber at netop den bane de har udset sig, holder åbent, enten fordi de skal træne, eller fordi der er klubmesterskaber, der skal køres, men det er svært med alt det vand.

Vi kan se lyset

Selvom vejret driller denne weekend, hvor der også skal køres A-DM i Næstved, der desuden også får en skylle denne fredag, så er der lys forude. Der er nemlig et stort vejrskifte er på vej i den kommende uge, med forårsvarme, og det skulle faktisk startede allerede søndag 28. april 2024, hvor der kan komme op til 18c nogle steder i landet, og det har vi virkelig brug for.

Afventer spændt

Vi sidder også og følger spændt med, for hvad skal vi besøge lørdag, og hvilke baner går udenom dette dumme regnvejr, for vi skal ikke til A-DM, men ud og snuse til lidt træning eller klub vm. Der må være nogle baner som slipper fri, men det ser vi på frem mod lørdagen, og så håber vi at have en plan klar, og kan hoppe i bilen, og drøne ud og se lidt ræs, og drikke lidt kaffe..

Stay tuned in…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk