Motocross Nyheder

Højsæson for Motocross Klubmesterskaber i Danmark

Uhre, Påskelejr 2023, Motocross, Quad, MX, Motocross Nyheder, Crossbladet.dk
Artikel foto: Der øves starter

April måned er højsæson for Motocross Klubmesterskaber i hele Danmark, og Crossbladet er med til mange af dem.

Der starter rigtigt mange klubmesterskaber i hele Danmark, hos landets mange motocross klubber, og dem tager Crossbladet ud og oplever. Det er altid spændende at se de mange interne kampe, til Klub VM, som klubmesterskaberne også gerne kaldes. De mange mesterskaber starter gerne i april måned, så man kan køre to før sommerferien, og to efter sommerferien.

Fem runder af Klub VM

Indtil videre så har Crossbladet hørt om flere måder at køre klub vm på, altså interne mesterskaber i klubberne, hvor man har fem runder, og hvor der skal køres fire runder, og man kan smide en væk. Denne årsag kan være, at der kommer for meget vand i Danmark, til at man kan gennemføre mesterskaberne, men køreren kan også være forhindret, at mange andre grunde.

MX Klubmesterskaber 2023

Crossbladet oplevede årets første klubmesterskab i Kolding, og vi har mod på mange flere, og tager derfor ud til nogle stykker i uge 16, hvor de har lovet flot vejr i Danmark. Vi har allerede booket de første to klubmesterskaber, hvor den første er tirsdag aften, og hvor vi ender henne i landet, det kan du som altid læse om i vores nyheder, her hos crossbladet.

Vi vil så vidt muligt, besøge så mange forskellige som muligt, men nogle gange, så sætter vejret sine begrænsninger, der heldigvis går mod bedre tider, med langt mere stabilt vejr.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk