Motocross Nyheder

KK Academy lejede banen i Aulum og havde team træning søndag

Artikel foto: Kenneth Kaalund, KK Academy

Lørdag aften så vi at KK Academy havde lejet banen i Aulum til deres Team Træning, så det var vi en tur ude og kigge på.

Lørdag aften 12. august 2023, der sad vi og rodede med nogle ting, fra lørdagens par baner, vi havde besøgt, og pludselig blev der delt et opslag med Kenneth Kaalund. KK Academy havde lejet banerne ved Aulum, og skulle have Team Træning på stedet, men der var mere i den historie.

Skulle kun bruge Maxi banen

Kenneth Kaalund havde lejet alle banerne ved Aulum Cross Bane, og da de kun skulle bruge Maxi banen, til deres Team træning, så havde han skrevet i opslaget, at alle der ville ud og køre på Mini og mellembanen, kunne gøre det gratis, og have en fest. Det er sgu god stil, og fik os ud af hullerne, og kørte derud, og sagde hej. Vi ankom derude omkring 10:00, hvor der lige skulle regne i omkring 10. minutter, men så var vejret ellers flot og varmt, de par timer, vi var der.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Team Træning med Kenneth Kaalund, KK Academy
Artikel foto: Team Træning med Kenneth Kaalund, KK Academy

Opvarmning og dernæst træning

Ved vores ankomst, så skulle kørerne ud og varme op, på deres maskiner, på Maxi banen, i omkring 25. minutter, inden de samledes i ryttergården. Herefter røg de ud på banen, og skulle træne lidt sving, hvilket vi tog lidt billeder af, inden vi røg videre op mod mellembanen.

Vi var på besøg omkring 1,5 time, og tog en stak billeder, inden vi røg videre på turen, for vi har været så heldige, at kunne besøg to baner, både lørdag og søndag, selvom der slet ikke har været løb. Dem der har fulgt med på Instagram ved jo hvor vi har været.

Billeder

Vi har postet et par billede på Instagram, og så er der lavet et samlet album på vores Facebook side. Herunder kan du finde vej til dem alle. Album på Facebook er her

Instagram:

Billede 1

Billede 2


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk