Motocross Nyheder

Klubhuset lignede sig selv, alt andet kunne jeg slet ikke kende

Artikel foto: Klubhuset, Ellingbanen ved Silkeborg Motor Sport

Ved mit første besøg i 30år, hos Ellingbanen ved Silkeborg Motorsport, så kunne jeg kende klubhuset, men alt andet var ændret. Selve motocrossbanen ved vendt helt på hovedet.

Når man kommer ind af den “nye” vej, til Silkeborg Motor Sport, som ikke er så ny igen, så er der godt nok sket mange ting, siden jeg sidst var på besøg. Klubhuset er hvor det altid har været, dog med en større og flot tilbygning, men ryttergården er blevet flyttet væk, der var foran klubhuset, hvor der nu er en mini bane. Selve motocross banen er også blevet totalt ændret, men til min store overraskelse, så fik jeg at vide, at banen har været lukket helt ned i knap 2år, grundet diverse miljø ting, som er knastørt, og jeg ikke vil komme nærmere ind på, i denne artikel.

Noget er fjernet, andet er tilføjet

Banen var slet ikke til at kende, for den var lavet totalt om, og vendt om, så man nu kører den modsatte vej, af det vi gjorde for 30år siden. Det er nok ikke første gang, at vi kommer til at opleve det, når vi henover sommeren, besøger nogle af de mange baner. Starten er placeret hvor der tidligere var bane, og det lange stykke ned ved skoven, frem mod et kasse-hop, er sløjfet, mens der så er tilføjet noget, hvor der bare var marker, dengang. Der er kun få ting ved selve banen, der findes den dag i dag, så det var lidt sjovt at komme turen rundt (næsten), men man fik hurtigt et overblik at banen, der er meget anderledes nu, men ser spændende ud.

Nogle siger banen er kedelig

Det er jeg ikke enig i, men den er måske lidt flad i det, men jeg tænker at den kan være teknisk svær, fordi den er hurtigt, med mange sving. En flad bane, med mange sving, er ikke nødvendigvis let at køre, for man skal virkelig holde på, hele tiden, og der er ikke plads til, at holde igen. Ved det første besøg til den første træningsdag i februar 2023, så kunne vi også se at der blev kørt stærkt.

Der er kaffe på kanden

Og der fangede de vores opmærksomhed, for der gik ikke længe, før vi blev budt på kaffe i klubhuset, og fik samtidigt at vide, at det var gratis. Gratis er jo et ord, som Jyder elsker, men det er lige for alle hos Silkeborg Motor Sport, da man ikke skal betale for en god kop filterkaffe.

Vedligeholdt klubhus

Klubhuset ligner præcis sig selv, som dengang, vi sidst var der for 30år siden. Der er kommet noget nyt beklædning på udenfor, men indenfor var det, præcis det samme. Der er dog kommet en tilbygning på, til deres maskiner, der vedligeholder banen, og denne maskinpark, er også blevet opdateret en smule. For enden er der også kommet en vaskeplads, så man ikke tager alt støvet med hjem, hvor det er genbrugsvand, som opsamles i nogle store tanke, der er gemt under jorden.

Lidt billeder

Artikel foto: Klubhuset, Ellingbanen ved Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Klubhuset, Ellingbanen ved Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Klubhuset, Ellingbanen ved Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Klubhuset, Ellingbanen ved Silkeborg Motor Sport

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk