Motocross Nyheder

Lørdag 13. april 2024 kom RGMR i gang, med første heat i Randers

Lukas Ørstrøm Vestjysk Motocross Club, Vinterturnering Syd 2024, Korskroen, MX, Motocross, Crossbladet.dk , MX Nyheder, Motocross Billeder
Artikel foto: Lukas Ørstrøm

En DMU klub, og Tre DMCU klubber har lavet deres egen løbsserie, og den kom godt i gang lørdag på banen i Randers.

DMU Klubben Randers Motor Sport, har sammen med de tre DMCU klubber, Rougsø, Mols og Grenaa, lavet en løbsserie, hvor deres medlemmer kan kæmpe om en samlet titel. Det er super fedt at se dette brede arbejde, mellem de to forbund, og lørdag, kom serien i gang i Randers.

Lukas Ørstrøm slog til på hjemmebanen

Den 13årige Lukas Ørstrøm der er en del af Randers Talent og Elite (RTE), var den eneste 85B kører denne dag, så han skulle køre sammen med 125 Junior og C klassen, hvilket han ikke havde noget i mod. Lukas tog ikke starten, men nappede stille og roligt, en efter en, og endte med at køre fra dem alle, selvom der var lidt modstand at hente.

Glad far ser fremgangen

Lukas´s Far Alexander fangede vi lige kort på mobilen denne mandag morgen, og han var naturligvis glad for denne sejr, hvor han helt sikkert kunne se en fremgang, med det store arbejde, der bliver smidt i dette projekt. Han glæder sig os pænt med til næste afdeling på Mols.

Der køres fire afdelinger:

Randers, Lørdag 13. april

Mols, Onsdag 24. april

Rougsø, Lørdag 22. juni

Grenaa, Finalen – Dato kommer senere.

Se resultaterne fra dagen

Online på Speedhive kan du se resultaterne fra alle deres heat i Randers.

Se alle resultaterne her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk